DIY·Kids·Speelgoed

10 x de leukste strijkkralen patronen

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn. Ik probeer mijn enthousiasme voor het knutselen en diy’s over te brengen op mijn kinderen. En hoewel hun aandachtsboog nog niet zo ver reikt, kan ik met mijn oudste best een tijdje aan de keukentafel freubelen. Wat we allebei erg leuk vinden om te doen, is het maken van strijkkralen patronen!

Omdat we de standaard visjes, vlinders en autootjes nu wel kennen, ging ik op zoek naar inspiratie voor andere leuke patronen! Hieronder deel ik 10 van mijn favoriete strijkkralen patronen!

1. Diertjes zoals een uil of vosje

Bron

Hoe leuk zijn deze diertjes?  Vooral het vosje vind ik erg leuk!

2. Kleurrijke onderzetters


Bron

Deze kleurrijke onderzetters zouden denk ik heel erg leuk staan op ons tafeltje in de tuin! Lekker zomers!

3. Volkswagen busjes


Bron

Deze Volkswagen busjes moet ik gewoon maken. Hoe leuk is het om hier een sleutelhanger van te maken?

4. Caravan sleutelhanger


Bron

En als we dan toch auto’s aan het freubelen zijn, dan ook maar meteen een caravan erachteraan!

5. Minion cup cover


Bron

Mijn jongste zoon is gek op de Minions. Deze ‘cup covers’ zal hij dan ook erg leuk vinden!!

6. Cars figuurtjes


Bron

Deze Cars figuurtjes zijn misschien iets te moeilijk voor Tobias om alleen te maken, maar met een beetje hulp van mama gaat het zeker lukken!

7. Star Wars figuurtjes


Bron

Ok, ik ben niet echt een fan van Star Wars en mijn kids zijn nog iets te jong om de films te zien, maar ze kennen de karakters wel. Ik vind deze figuurtjes er heel leuk uitzien en ga deze dan ook zeker maken met Tobias.

8. Dromenvanger


Bron

Ik ben al een tijdje op zoek naar een mooie dromenvanger, maar wilde er eigenlijk zelf graag een maken. Deze lijkt me perfect!

9. Mario figuurtjes


Bron

Hoewel ik niets heb met Mario, vind ik deze er wel heel leuk uit zien. En aangezien Tobias weleens Mario kart speelt, kan hij deze figuurtjes ook wel waarderen denk ik.

10. Superhelden


Bron

Tot slot, deze superhelden. Deze zou ik wel bij elkaar in een lijstje willen doen en op Tobias zijn kamer willen hangen! Dat wordt even een bezoekje aan de Action voor een fotolijst 🙂

En? Heb ik jullie geïnspireerd om lekker crea aan de slag te gaan met de strijkkralen? Of heb je misschien zelf ook leuke patronen? Je mag ze delen in de comments! Vind ik leuk!

3 gedachten over “10 x de leukste strijkkralen patronen

  1. Superleuke blog! Toevallig vorige week strijkkralen besteld. Eens kijken hoe ze dat hier vinden. Heb de uiltjes en vosjes en de busjes maar even opgeslagen. Komt vast nog eens van pas 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *