Fashion·Feestdagen·Shopping

Mijn favoriete kledingstuk

Mijn favoriete kledingstuk… Nu denk je misschien aan een spijkerbroek, jurkje of een favo shirt. Nope, geen van dat alles… Mijn favoriete kledingstuk is mijn pyjama.

Klopt ook wel als je me een beetje kent. Ik vind namelijk niets heerlijker dan na een lange dag neer te ploffen op de bank in mijn pyjama. Het liefst trek ik mijn pyjama meten aan zodra ik thuis kom en ik weet dat ik niet meer de deur uit hoef. Soms doe ik dit ook wel, maar meestal wacht ik totdat de kids op bed liggen.

Lekker die strakke kleding uit, pyjama aan en badjas eroverheen. Er zit echter wel een nadeel aan het vroeg aantrekken van je pyjama… Als er namelijk aangebeld wordt en ik ben de enige die open kan doen… Tja, dan sta ik daar in mijn pyjama… De buren kijken er overigens al niet meer van op als ik open doe in mijn pyjama hoor (in m’n badjas kunnen ze me overigens ook uittekenen…)

Het enige wat ik niet doe, en dit klinkt misschien een beetje vreemd, is mijn pyjama aanhouden in bed. Ik kan er dus niet tegen als ik kleding aan heb in bed. Dus nee, ook geen pyjama, shirt of ondergoed. Ik vond het dan ook vreselijk toen ik de eerste weken na de bevalling een bh aan moest op advies van de kraamhulp, ivm lekkende borsten (iets met een baby die al heel snel doorsliep ’s nachts en mij dus harde, lekkende borsten opleverde). Maar na een tijdje ging ook die bh weer uit, want dat ligt toch helemaal niet lekker!

Ik heb pyjama’s in alle soorten en maten. Ik haal ze overal en nergens vandaan. Als ik ergens een leuke zie dan koop ik hem. Dit zijn de pyjama, onesie en badjas die op mijn verlanglijstje voor kerst staan.

kerst, pyjama, onesie, nachtmode, hunkemöller, laviedemama.nl119341_7.jpg

119236_7.jpg

 

 

 

 

 

 

Zijn jullie net zo gek op je pyjama als dat ik ben?

mama mamablog lifestyle blog blogger laviedemama.nl

7 gedachten over “Mijn favoriete kledingstuk

  1. Haha hier bijna hetzelfde. Ik hartje mijn pyjama! Alleen slaap ik wel met een shirt en een broekje aan. Trauma opgelopen toen ik klein was, helaas.

  2. Ik vind m’n pyjama/campingsmoking ook echt het allerfijnste. Ik las dan ook regelmatig een pyjamadag in. In bed slaap ik wel met een shirt, top en ondergoed.

  3. Super leuk geschreven hahaha!
    Ik ben tegenwoordig gek op pyama’s/huisbakken ik wil het liefst 14 stuks zodat ik echt kan kiezen welke ik aan ga trekken (mood) hihi
    Voorheen was ik gek op jurkjes.. betekend het nu dat ik oud aan het worden ben? 😉
    Najia

  4. Hahaha… nee, ik heb niet zo veel met pyjama’s. Mijn favoriete kledingstukken zijn mijn harem broeken van Desigual en mijn corsetten. Niet gecombineerd trouwens, want dat ziet er niet uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *