Feestdagen

Onze Action kerstboom!

Ik ben gek op de Action. Ik kom er gemiddeld eens in de twee weken (of iets vaker…). Ik haal er van alles, van billendoekjes en accessoires voor in huis, tot knutselspulletjes en speelgoed voor de kids.

Nu kwam ik er een paar weken geleden en stonden er twee kunst kerstbomen. Wij hebben heel lang een kunstboom gehad maar deze heb ik weggegeven omdat ik had bedacht dat een echte boom ook wel erg leuk zou zijn. Totdat ik zag dat een mooie boom best prijzig is. Toch maar weer een kunstboom dus. Alleen had ik die van ons dus al weggegeven (iets met impulsieve moves en opruimwoede…).

Dus ben ik gaan kijken bij diverse tuincentra, maar hallelujah, als je een beetje een knappe boom wilt dan ben je minimaal € 100,-/€ 150,-  kwijt….

Totdat ik dus bij de Action die kunstbomen zag staan! En ze zagen er best mooi uit! De kleinste boom is 180 cm en is € 29,95 en de grotere boom is 210 cm en is € 39,95. En de lampjes zitten er al in dus die hoef je niet nog los erbij te kopen. Ik dacht bij mezelf, zo’n boom van de Action, is dat wel wat? Want hoe goedkoop en leuk Action ook is, sommige spullen gaan nog wel eens snel stuk. Maar ach, dacht ik, dan ben ik € 39,95 kwijt en dan koop ik volgend jaar gewoon weer een echte boom. Dus belandde de boom toch in mijn winkelwagentje!

Action kerstboom kerst shoppen laviedemama.nl

En  afgelopen zondag besloot ik de boom op te tuigen, we hadden zaterdag immers al pakjesmiddag gehad, dus tijd om de kerstsfeer in huis te brengen! De boom bestaan uit 3 delen en een standaard. Je zet hem heel makkelijk in elkaar. Als de stukken op elkaar staan, dan vallen de taken vanzelf naar buiten, je hoeft ze alleen een beetje uit elkaar te trekken, zodat de boom mooi vol wordt. En wat ik heel fijn vond, is dat de lampjes er al inzitten (en er na afloop ook in kunnen blijven zitten), dus geen geklooi met lampjes die je eerst helemaal uit elkaar moet halen en daarna moet proberen zo mooi mogelijk in de boom te hangen, want dit is dus al voor je gedaan :).

Action kerstboom kerst shoppen laviedemama.nl

Action kerstboom kerst shoppen laviedemama.nl

En dan ziet hij er dus zo uit! Het is echt een hele mooie grote boom! Ik ben er superblij mee. Ik zal eerlijk zijn, ik had er niet te veel verwachtingen van, want zeg nou zelf, een boom van € 39,95, dat kan niet veel zijn toch? Maar ik ben blij verrast!

Action kerstboom kerst shoppen laviedemama.nl

En, hebben jullie al een boom in huis? En zou je overwegen er een bij de Action te kopen?

4 gedachten over “Onze Action kerstboom!

  1. Die van ons staat ook sinds vandaag. Een (kunst) krijgertje van miemand die m wegdeed na kerst. Het eerste jaar was het dus even spannend, maar hij gaat hier alweer een aantal jaar mee.

  2. Ik heb, nadat ik de kerstboom twee weken geleden al in de winkel zag staan, de boom van 210cm gekocht en ben erg erg blij mee. Een mooie volle boom met warme ledverlichting. Zeker een aanrader voor die prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *