Kids·Tips·Uitjes

Batman in het Legoland Discovery Center

Sinds 10 februari is de nieuwe Lego Batman Movie van Warner te zien in de bioscoop. Tobias wilde meteen heen met papa, als echte Lego fan! Batman beleeft zijn eigen avontuur in de nieuwe film. Superheld, boevenvanger, bouwkunstenaar. Lego Batman is het allemaal! En ook in het Legoland Discovery Center in Oberhausen wordt de première van deze stoere film gevierd met leuke activiteiten waarin de superheld centraal staat!

Zo kun je je superhelden ontmoeten tijdens een meet & greet én kun je als herinnering je eigen Lego duplosteen in de Lego fabriek maken! Ook kun je als echte fan een eigen superhelden foto laten maken in een echt filmdecor! 

Batman Lego Legoland Discovery Center
Behalve alle batmanactiviteiten is er nog veel meer leuks te doen in het Lego Discovery Center. Zo kun je de wereld in miniatuurformaat ontdekken in Miniland. Of kun je als een echte piraat op zoek naar schatten op het nieuwe interactieve pirateneiland. Ook zijn er diverse 4D films te zien.

Een indoorspeeltuin met maar liefst 4 miljoen Lego steentjes om mee te spelen. Hét walhalla voor mijn (en jouw) kleine Lego fan! 

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €10,50 en kinderen onder 3 jaar mogen gratis naar binnen. Online zijn er diverse aanbiedingen te vinden en kun je je ticket eventueel combineren met een bezoekje aan Sealife, wat naast het Lego Discovery Center ligt. Je kunt je superheld ontmoeten tot en met 5 maart 2017!

Wij mogen op uitnodiging naar het Lego Discovery Center, iets waarmee ik heel veel punten ga scoren bij mijn zoon denk ik! Toen ik voorzichtig iets liet vallen over een grote ruimte met heel veel Legosteentjes waar je mee mag spelen, werd hij al heel enthousiast 🙂 Dus mocht je nog een leuke activiteit zoeken voor in de vakantie, dan weet je waar je heen moet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *