La vie de Mama's Favorites

La Vie de Mama favorites: Bloggers


Eén van de vaste rubrieken op La vie de Mama is ‘La vie de Mama favorites’. Hierin deel ik verschillende favorieten met jullie!

In deze eerste editie deel ik mijn favoriete bloggers. Voordat ik begon met bloggen volgde ik al diverse bloggers. Ik vind het leuk om te lezen over hun dagelijkse leven, om vlogs te bekijken, tips over van alles en nog wat te lezen en reacties achter te laten.

Er zijn een aantal bloggers die ik al een tijd volg, maar er komen er steeds meer bij. Bloggers die ik via Instagram leer kennen, of omdat ze bij een andere blogger een reactie achter laten. Hier zijn een aantal van die blogs die ik met veel plezier volg!

Kelly Caresse

Kelly is een jonge mama van twee schattige dochtertjes en getrouwd met Yannick. Ze schrijft over onder andere haar dagelijks leven en haar healthy lifestyle. Ze doet dit op zo’n manier dat je zelf ook zin krijgt om een gezonde levensstijl na te jagen. Ook word ik altijd blij van haar wekelijkse vrolijke vlogs die zij erg leuk in elkaar zet.  Naast haar blogs over haar eigen ervaringen als mama, deelt ze ook vaak leuke blogs met tips over onder andere beauty, leuke uitjes en sporten. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen dus!

Lees dit ook eens: Mijn 25 favorieten

Wolferien

Wolferien schrijft op zo’n leuke, komische manier, dat ik altijd met een grote glimlach op mijn gezicht haar blog lees. Of het nu gaat over haar afvalavontuur ‘project dunne scheermes’ of de gesprekken die zij met haar oudste zoontje voert, ze schrijft het zo leuk, met een bepaalde droge humor die ik zelf ook heb, dat ik altijd uitkijk naar haar volgende blog!

Creachick

Mariska is het creatieve brein achter de blog Creachick. Ze deelt er haar diy’s, haakpatronen, make overs van onder andere de tuin en slaapkamer, tips voor het huishouden en leuke knutselideeën. Ik heb er zelf al aardig wat inspiratie vandaan gehaald! En behalve dat ze hele originele ideeën deelt, heeft Mariska ook gewoon een heel leuk gezinnetje samen met haar man en twee dochtertjes en word ik ook altijd blij van haar foto’s op Instagram . Echt een hele leuk blog om te volgen dus!

Wie zijn jullie favoriete bloggers? En als je zelf een blog hebt, deel hem dan vooral in de comments!

Meer van mijn favoriete bloggers lees je hier!

liefs,-2-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *