La vie de Mama's Favorites

La vie de Mama’s Favorites: Netflix

Tot voor kort leefde ik onder een grote steen en hadden wij thuis nog geen Netflix. Dan hoorde ik vriendinnen, familie en collega’s praten over “die geweldige serie” of “die spannende film” of “mijn kids zijn gek op die tekenfilm!” en dan kon ik er niet over meepraten.

Totdat wij het zelf ook in huis haalden. En het was liefde op het eerste gezicht! Man, wat een hoop series en films en wat heb ik een hoop in te halen!! Inmiddels ben ook ik verslaafd aan Netflix. Hoewel ik lang niet iedere dag kijk durf ik wel te zeggen dat ik niet meer zonder zou willen.

De kids vinden het leuk, Bas kijkt graag series en ook ik vind de series, films en documentaires die erop staan top!

Ben je benieuwd wat mijn favorieten van dit moment zijn? Lees dan snel verder

img_7591-2

Pretty little liars

Pretty little liars gaat over 5 vriendinnen, Aria, Spencer, Emily, Hanna en Alison. Tijdens een logeerpartijtje verdwijnt Alison. Een jaar later zijn de vriendinnen uit elkaar gegroeit. Totdat ze ineens allemaal een smsje ontvangen van iemand die zichzelf ‘A’ noemt en hun levens dreigt te verwoesten. 

Pretty little liars is vanaf het begin meteen spannend! Hoewel ik het in de eerste seizoenen een beetje kinderachtig vond, werd de serie, naarmate de meiden ouder werden, ook steeds volwassener. Op Netflix is nu seizoen 1 t/6 te zien en vanaf 15 november is seizoen 7 te zien! Dit is overigens ook het laatste seizoen. Dus ben je op zoek naar een serie die je in één keer helemaal af kunt kijken, dan is Pretty little liars zeker een aanrader!


Doctor Foster

Gemma Foster is getrouwd, moeder en werkt als huisarts. Haar wereld stort in als zij erachter komt dat haar man een affaire heeft. Ze gaat op onderzoek uit en raakt langzaam maar zeker geobsedeerd. 

Hoewel ik pas bij aflevering twee van deze serie ben, ben ik al fan van Doctor Foster! Er staat op dit moment één seizoen op Netflix, maar ik las al ergens dat er een tweede seizoen aan zit te komen! Kijktip dus, deze!

Homeland

Homeland

Homeland gaat over CIA-agent Carrie Mathison die ervan overtuigd is dat de Amerikaanse marinier Nicholas Brody een spion voor Al-Quida is. Carrie probeert Nicholas te ontmaskeren terwijl ze ondertussen probeert te leven met een bipolaire stoornis.

Ik had al heel veel over deze serie gehoord maar hij trok me niet zo omdat ik niet van oorlogsfilms/series hou. Maar toen ik eenmaal begon met kijken, kon ik niet meer stoppen. Ik had mazzel dat ik er pas zo laat achter kwam dat deze serie zo goed is, want er stonden maar liefst vier seizoenen klaar om bekeken te worden. Ik was er dan ook binnen een paar weken doorheen! En toen we afgelopen maand een midweekje in een vakantiehuisje zaten, kwam seizoen zes online en kon ik het hele seizoen in een paar avonden afkijken. Dus…ookal ben je geen fan van oorlogsfilms/series, dit is echt een topserie!!

Enne, heb je die knappe vent rechtsachter al gespot? Need i say more?

Hebben jullie nog leuke tips voor echte must-sees? Ik lees ze graag in de comments!

Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin’ en Twitter

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *