Kids·La vie de Mama's Favorites·Speelgoed

Ons favoriete buitenspeelgoed!

De zomer is in aantocht! De afgelopen dagen hebben we al kunnen genieten van prachtig weer! Het fijnste van de warme zomerdagen vind ik dat de kids lekker naar buiten kunnen. Heerlijk spelen met al het buitenspeelgoed dat ze tot hun beschikking hebben. Ons favoriete buitenspeelgoed zet ik vandaag voor jullie op een rijtje!

De waterplay waterbaan


Met stip op één! Onze waterplay Niagara waterbaan. Ik kocht deze twee jaar geleden op Marktplaats en het is mijn beste aankoop ooit op Marktplaats! Vanaf het moment dat ik hem neerzette en vulde met water was het een groot succes!

Zodra het een beetje lekker weer is, vul ik hem met water en wordt er volop mee gespeeld. Ik kocht hem tweedehands voor €25,-. In de winkel kost onze versie ongeveer €50,-. Je kunt hem onder andere hier online bestellen.

Het DIY krijtbord

 

Toen we hier net kwamen wonen, bedacht ik dat het leuk zou zijn om een krijtbord in de tuin te hebben. Nadat ik online op zoek was gegaan maar niets leuks kon vinden, besloot ik dat ik het best zelf kon maken. Dus reden we naar de bouwwinkel en kochten een op maat gezaagde multiplex plaat en wat krijtbordverf en kon ik thuis meteen aan de slag. Nadat de plaat iets opgeschuurd en geverfd was, hing Bas hem op in de tuin. Wederom een succes!!

De zandbak

Een maand geleden besloten we na lang wikken en wegen toch maar eens een zandbak te kopen. Iets hield me nog wat tegen (waarschijnlijk die bergen met zand die ze naar binnen lopen) maar uiteindelijk ben ik toch heel blij dat we er een gekocht hebben! We hebben hem online aangeschaft, wel zo makkelijk want hij werd thuisbezorgd dus geen gesleep met bouwpakketten. Nu hoefde Bas hem alleen maar even in elkaar te zetten, een worteldoek erin vast te nieten en te vullen met zand. En toen was hij klaar voor gebruik. En ik moet zeggen, het zand blijft redelijk buiten… Ik zorg er gewoon voor dat ik hun voeten afspoel met de tuinslang als ze lekker in de zandbak hebben gespeeld! Dit is de zandbak die wij kozen en wij waren €77,- kwijt.

Picknicktafel

Van vrienden kregen we een kinder picknicktafel. Hij was van bruin hout en was hard toe aan een lik verf. Ik besloot hem wit te verven. Hij staat heel leuk in onze tuin en er wordt dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt! Zelfs in de lente, als het nog fris is buiten, gaan de mannen lekker aan de tafel zitten, kleien of kleuren. In de zomer eten ze lekker hun broodje of avondeten aan de tafel!

Speelgoed auto’s en graafmachines

We hebben een aardige verzameling aan graafmachines, bulldozers en zandwagens. En er wordt echt veel mee gespeeld. Soms in de tuin, soms op het schelpenpad voor de deur, soms in de zandbak. En als we naar het strand gaan, dan nemen we de auto’s ook eigenlijk altijd mee!

Het opblaaszwembad


Ik denk dat er geen één kind is dat niet van een zwembad in de tuin houd…. Wij hebben er verschillende. Zo heb ik een heel klein rond zwembad van de Kruidvat, deze vul ik als we van plan zijn niet zo lang in het zwembad te spelen, scheelt een hoop blazen en een hoop water. Ook heb ik een groot rond zwembad die ik bij de Action kocht. Hier passen we met z’n allen in mochten we dat willen :). En tot slot het zwembad van de foto. Deze kregen de mannen van Sinterklaas. Het is een groot succes alleen ook een enorme klus om het ding op te blazen en te vullen… Vandaar dat we hem alleen neerzetten als het echt een paar dagen mooi weer wordt! Deze is trouwens te koop bij de Action!

Wat is het favoriete buitenspeelgoed van jullie kids?

Een gedachte over “Ons favoriete buitenspeelgoed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *