Mini s aan het woord

Mini’s aan het woord #1


Onze mannetjes zijn allebei heerlijke kletskousen. Tobias praat afentoe als een volwassen kerel en Samuel gaat ook steeds langere zinnen produceren. Ik vind allebei hun leeftijden zo leuk, vooral door wat ze afentoe uitkramen.

Samuel verbouwd sommige woorden tot de meest grappige dingen of hij gooit er ineens een zin uit waardoor wij in een deuk liggen. En Tobias is al zo wijs, ik hoor heel vaak Bas en mezelf terug. En vooral de bijdehandte opmerkingen zorgen er soms voor dat we streng moeten toespreken maar dit eigenlijk niet zonder te lachen kunnen.

Alle grappige uitspraken probeer ik meteen in mijn telefoon te zetten en wil ik uiteindelijk in een boekje bundelen. Maar tot die tijd zal ik de leukste uitspraken met jullie delen!

Tobias:

“Mama, wat een gekke piemel heb jij!!”

>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<

Tobias is al een hele tijd aan het zeuren als ik het op een gegeven moment spuugzat ben en sarcastisch mompel: “Goh, leuke kinderen heb ik…” Tobias zegt blij: “Dank je wel mama!!”

>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<

Ik ga met mijn zus op een rommelmarkt staan en wil eigenlijk ook wat speelgoed gaan verkopen. Dus probeer ik Tobias uit te leggen dat ik wat speelgoed mee wil nemen zodat kindjes die niet zoveel speelgoed hebben, het kunnen kopen. Tobias heeft immers toch genoeg speelgoed. Zijn respons: “Ok mama, de cementwagen willen we niet meer, die mag je aan de andere kindjes geven.” De cementwagen is van z’n broer….

>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<

We zitten in de auto en rijden onze parkeerplaats op, waar een paar mannen aan het klussen zijn. Tobias: “Wat doen die gozers hier!”

>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<

We zitten wederom in de auto en we hebben de radio aanstaan. Vanaf de achterbank hoor ik Tobias: “Mama, dit is helemaal niks, we willen een ander liedje.”

>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<

Ik til Tobias op en ben ondertussen aan het zingen. “Mama, je zit in m’n oor te tetteren…”

 

Samuel:

Ik heb een dikke piemel! (2 jaar oud, begint dat nu al…)

>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<

Ik zeg tegen Samuel: “Mama houdt heel veel van jou!”. Samuel geĆÆrriteerd: “Weet ik wel!”

>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<

En zo heb ik er nog een hele rits šŸ™‚ Volgende keer deel ik weer nieuwe grappige uitspraken met jullie!

Wat zijn de leukste uitspraken van jullie kids? Ik vind het leuk als je de meest grappige uitspraken van jullie mini’s deelt in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *