About last month·Persoonlijk

About last month #3: Maart

Aangezien ik de afgelopen twee maanden door mijn misselijkheid niet zo actief was (zeg maar helemaal niet actief) op de blog, hebben jullie nog twee “About last months” van mij tegoed! Vandaag deel ik mijn maand maart in foto’s!

IMG_4860.JPG

Ja hoor, daar liggen ze weer. Onze hertjes… Ze voelen zich prima thuis bij ons in de straat. Elke dag liggen ze er weer. Afentoe springt er eentje de weg over, wat nog wel eens gevaarlijke situaties oplevert, maar tot nu toe overleven ze de oversteek elke keer weer 🙂

IMG_4882.JPG

Het zonnetje liet zich zien! Dus toen mijn zus een kopje thee kwam doen, samen met haar baby besloten we even lekker naar buiten te gaan. Lekker even wandelen door de duinen, waar het zo warm bleek dat de jassen uit konden, hoera!

En er volgden nog meer zonnige dagen. Aangezien we aan het strand wonen namen we het er meteen maar van! Samen met de jongens, mijn zus en haar zoontje en mijn moeder liepen we naar een strandtent waar we eerst lekker een lunch namen. Daarna konden de mannen zich even lekker uitleven in de speeltuin! Heerlijk dit soort dagen! Ik word zo blij van de zon!

Ook deed ik deze maand mee aan de Echte post is cool swap! Ik ontving een mooi pakket met allemaal spulletjes om een bullet journal te beginnen, iets wat ik al een tijdje wilde doen!

Naast het pakket wat ik van mijn swap maatje kreeg, ontving ik ook een pakket van een sponsor. Een doos met heerlijke producten van Therme! Heerlijk! Ik gebruik de producten van Therme regelmatig en ook mijn moeder is fan, dus zij kreeg van mij de scrub. Thanks Therme!

Deze maand maakten we aan onze familie en vrienden bekend dat er een klein spruitje onderweg is! De derde spruit! De reacties waren echt superleuk! Ik voel me helaas wel al vanaf het begin super misselijk, maar goed, dan weet ik in elk geval zeker dat ik zwanger ben 🙂

img_5938

En tja, bij een zwangerschap horen ook cravings. Hoewel ik dit inmiddels niet meer ” crave”  had ik er heel de maand maart ontzettende trek in: aardappelsalade.. Een hele bak vrat ik zo weg….

De bejaarde in mij had even behoefte aan wat ontspanning en ik pakte een van de vele puzzels uit de kast. In het begin denk je: ” what was i thinking”, maar als je eenmaal een beetje op weg bent, is het zo leuk!!

Ik tikte ook nog even de 12 weken aan deze maand. En hier had ik nog een bescheiden buikje. Voor mij wel een duidelijk zwangerschapsbuikje, maar ik sprak mensen die ik zag kijken maar die toch de gok niet durfde te nemen!

Tja, ookal ben ik dan doorlopend misselijk, er moet toch gegeten (lees: gesnaaid) worden. Dus toen de buren een verjaardagsfeestje gaven en er gebak getest moest worden, stond ik uiteraard vooraan in de rij….

Dit was mijn maand maart in foto’s! Een beetje mosterd na de maaltijd aangezien het al mei is, maar ik wilde deze foto’s toch met jullie delen!

Een gedachte over “About last month #3: Maart

  1. Heerlijk zo’n BuJo. Aangezien ik veel schrijf, ben ik begonnen met een schrijfdagboek. Daarin staat op de linkerpagina allemaal gegevens van een echt dagboek. Wat ik heb gedaan en wat de woorden van de dag zijn met het aantal geschreven woorden. Op de rechterpagina een collage van woorden hoe mijn dag was 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *