About last month·Persoonlijk

About last month #4: April

Nadat ik de maand maart iets later dan gepland met jullie deelde, kon de maand april natuurlijk niet achterblijven! April was een drukke maand waarin we ook nog eens een weekje op vakantie gingen! Kijk je mee?

Ja hoor, de maand begon zonnig! Helaas waren de zonnige warme dagen op één hand te tellen, maar als de zon dan schijnt, dan gooien we meteen de tuindeuren open en spelen de jongens lekker buiten!

We gingen ook naar een tulpenpluk event. In Lisse was er een heel plein ingericht met tulpen. De kids mochten ieder 10 tulpen plukken. Ontzettend leuk om te doen en ze waren helemaal trots op hun eigen geplukte bos!

Zon?? Naar buiten jongens! We kochten een zandbak en er werd meteen gretig gebruik van gemaakt! Ok, er ligt nu wel wat meer zand dan gemiddeld in huis, maar als ik dan zie hoe lief ze spelen en hoe leuk ze het vinden, dan neem ik die keer extra stofzuigen graag voor lief!

Ik mocht de blije doos ophalen! Wat een naam trouwens….Blije doos…. Er zaten wel leuke spulletjes in, die we goed kunnen gebruiken straks als de kleine er is!

De kids waren een middagje bij opa en oma spelen dus mama zag de zon en plofte neer op de bank buiten. Lekker met een (hele oude) Linda en een puzzelboekje. Heerlijk! Even wat me-time!

Ik deed de eerste aankoop voor ons kleine spruitje! Ik zag dit brandweerspeeltje liggen bij de Wibra en kon deze niet laten liggen! Sowieso extra leuk omdat papa vrijwillig brandweerman is!

Met Samuel deed ik een rondje winkelcentrum Hoofddorp en daar moesten we uiteraard ook even bij de Primark naar binnen! Samuel zag daar een “Paw Patrol” zonnebril. Tenminste, hij hing in een speciae Paw Patrol stand, maar meer Paw Patrol dan dat kon ik er niet aan ontdekken…. Toch moest Samuel de bril hebben en ach, mama is de beroerdste niet, dus poseerde ik er ook nog even heel charmant mee…

De bolle buiken show! Ik was een Instastories aan het maken en bij het terugkijken zag ik overal die bolle buik in het shot verschijnen… Voor mij een teken dat je er echt niet meer omheen kan. Hij groeit gewoon echt een stuk sneller dan bij de andere zwangerschappen (en stiekem vind ik het best leuk, weer zo’n bol buikje).

De jongens waren zo lief aan het spelen! Ik durfde me eigenlijk niet te bewegen, bang om het te jinxen… Ze spelen natuurlijk wel vaker lief samen, maar ze kunnen ook heerlijk samen ruzie maken. Dus de momenten dat het wel goed gaat, houd ik me zo stil mogelijk 🙂

Ik zie op Instagram zoveel leuke haaksels voorbij komen en ik wil het al zo lang zelf ook leren, dat ik weer eens een (frustrerende) poging waagde. Dit was het resultaat na één avondje proberen. De volgende avond ging ik er weer voor en kreeg ik het zowaar voor elkaar om een granny square te haken. Uiteindelijk zal het me lukken!

Het was natuurlijk ook nog pasen en op 2e paasdag had mijn schoonmoeder een lekker paasontbijtje voor ons gemaakt. Ik vind dat altijd zo gezellig, met zijn allen aan tafel, genieten van lekkere hapjes!

Ik hoor altijd van meiden om me heen hoe vervelend ze strijken vinden. Ik vind strijken echt geen rotklus én ik maak het mezelf gewoon heel gemakkelijk. Ik zet de strijkplank op standje laag, pak er een stoel bij en zet een leuke serie op Netflix aan. Zo ben ik makkelijk een uur aan het strijken en voor ik het weet ik de hele berg weer weggewerkt! (en heb ik even lekker kunnen ontspannen midden op de dag, win/win!)

Onze buurvrouw maakt de lekkerste kip kerrie die ik ooit gegeten heb! Ineens had ik er trek in dus vroeg ik haar om het recept. Binnen 5 minuten had ik het recept en allerlei tips en had ik ook Bas overgehaald om het voor mij te maken 🙂 Hij is nu eenmaal de keukenprins bij ons thuis. Gelukkig wilde hij dit voor mij doen en hadden we ’s avonds een heerlijke maaltijd op tafel!!

Maandag 24 april vlogen we voor een weekje naar Mallorca. Even genieten met zijn viertjes (vijfjes) van een weekje rust, niets moeten, zon (al viel dat wel een klein beetje tegen) en lekker eten! We zaten in het Inturotel Esmeralda Park en wow, wat een mooi complex is dat! Echt hele mooie appartementen, genoeg entertainment voor de kids, mooie zwembaden en een leuk centrum op loopafstand. Echt een top vakantie!

Er moest natuurlijk ook nog even een bolle buiken foto gemaakt worden (met twee zoete jongetjes op de achtergrond). Hier was ik inmiddels 17 weken zwanger en die buik groeit echt als kool! Gelukkig valt het qua kilo’s nog mee…

Dit was onze maand april in foto’s! Hoe was jullie maand?

3 gedachten over “About last month #4: April

  1. Ziet er uit als een heerlijke maand 😊 en toch stiekem best veel zonnige foto’s! Onze maand was lekker hectisch, veel buiten gespeeld en ook vaak in het ziekenhuis geweest (spiraaltje, niersteen, heupjes echo van Fenne en voor mijn man zijn chronische aandoening) zo vliegt de maand wel voorbij!!

  2. Mama Kirs, wat kan Jij toch leuk schrijven😘Leuke fotos, wat worden de jongens❤️groot, Fijne avond😘Groetjes aan Bas xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *