About last month·Persoonlijk

About last month #6: Juni

De maand juni is alweer om! Dat betekent dat ik weer een maandje dichterbij mijn bevalling ben. Ik blijf het zeggen, de tijd vliegt echt om!! Maar ja dat kan ook bijna niet anders, we hebben elke maand wel leuke dingen gedaan, zo ook in juni weer. Kijk je mee?

Jaja, mijn buikje groeide deze maand weer lekker! Ik merk wel dat het allemaal sneller gaat dan bij de eerste en tweede zwangerschap, niet qua kilo’s, maar wel qua formaat van mijn buik.


Ik ontving een heel leuk pakketje van Tastea! Ik vind het zo leuk om pakketjes te ontvangen! Binnenkort een review hierover op de blog!

De weekboodschappen moesten ook weer gedaan worden… Aangezien je als zwangere niet teveel mag tillen en ik ook geen zin had om drie keer heen en weer te lopen, bedacht ik dat ik alles natuurlijk ook gewoon in de buggy kon zetten en zo in één keer alles naar binnen kon brengen… Multitasken met een buggy!


Deze maand vierden we ook de verjaardagen van de jongens samen. Waarom we dat in één keer samen vierden kun je hier lezen. Het was echt een groot succes en ik was na afloop heel blij dat ik niet twee weken later nog eens een verjaardag zou moeten organiseren! Hier vind je trouwens tips om een kinderverjaardag zo relaxt mogelijk door te komen!

Op tweede pinksterdag gingen we gezellig een dagje naar Dierenpark Amersfoort. Wat is dat een leuk park! Normaal zijn we een half dagje zoet in een dierentuin, maar hier hebben we de hele dag rond gelopen. Er was zoveel te zien en te doen! Echt een aanrader!

Mijn mannen op de loopbrug in de dierentuin. Zo hadden ze goed zicht op de beren! Mooi dat ze het vonden!

Mijn craving deze zwangerschap…. Iets minder gezond dan mijn craving bij Tobias (verse sinaasappelsap) en Samuel (watermeloen), maar ach, soms moet je er gewoon aan toegeven! Ze hadden de magnums in de bonus bij de Albert Heijn dus namen we twee dozen mee… Die inmiddels op zijn… Ik haal maar geen nieuwe meer, voor mijn eigen veiligheid….

Deze maand werd het tijd om eens wat grote baby spullen te shoppen! We hebben al heel veel aangezien we al twee mannen hebben, maar ik wilde heel graag een nieuwe kinderwagen. Ook wilden we een nieuwe kinderstoel kopen. Op naar Babypark in Wormerveer dus!

Hoewel ik er heenging met het idee dat we een Mutsy zouden kopen, kochten we uiteindelijk deze prachtige wagen van het merk Nuna. Deze wagen had zoveel voordelen en zag er zo mooi uit, dat we het er unaniem over eens waren dat dit onze nieuwe kinderwagen zou worden! Mijn schoonouders waren zo lief om een deel mee te betalen en van mijn ouders kregen we een Stokke trip trap met alles erop en eraan! Superlief van onze ouders!!

Oh, wat wordt er al veel van de kleine baby in mijn buik gehouden! Elke dag krijgt hij wel een paar kusjes en sinds dat ik Tobias heb verteld dat de baby hem al kan horen, praat hij elke dag even tegen hem: “Dag lieve baby, ik hou van jou.” Smelt!!!

En toen werden onze babypark aankopen bezorgd! De doos waar de Stokke stoel inzat werd meteen ingenomen door de mannen. Hoewel je ze niet ziet, staan ze wel degelijk op de foto! Binnen ligt voor honderden euro’s aan speelgoed, maar met een doos zijn ze het langste zoet…..

Vaderdag! Ontbijt op bed! Of toch niet? Bas werd vreselijk verwend door de jongens, mooie knutsels en een mooie portemonnee. Maar een ontbijt op bed, die sloegen we even over, want we zouden een vaderdagbrunch doen! Ik maakte wel voor Tobias en Samuel een heerlijk “ontbijtbuffetje”.

Wat een heerlijk weer was het ook weer deze maand! Hoewel ik opzwel tijdens de warme dagen, geniet ik er wel van. Ik probeer gewoon zoveel mogelijk water te drinken en me op de loungebank in de tuin te nestelen. Werkt prima!

En in de maand juni werd Samuel ook alweer drie jaar! Het gaat zo snel! Hij zeurde al weken om een Minions taart, dus die kreeg hij uiteraard. Ideaal dat ze die dingen kant en klaar bij de Albert Heijn verkopen! We hadden zijn verjaardag al samen met die van Tobias gevierd, maar wilden er op de dag zelf toch ook nog een klein feestje van maken. Dus nodigden we de opa’s en oma’s uit en vierden zijn verjaardag met een heerlijke lunch in de tuin en uiteraard kadootjes!

Mooi weer vraagt om lekker eten op het strand! We wonen op 10 minuten lopen van het strand, ideaal om dus aan het einde van de dag nog even een hapje op het strand te doen!

Ik probeer wat meer te drinken (en dan geen frisdranken of andere zoetigheden, maar meer water of infused water). Ik kocht een doosje bevroren frambozen en mikte er een paar in mijn waterfles. Zo blijft het water lekker koud en heb je een heerlijk fris smaakje aan je water! Win/win!

Op mijn vrije dag besloot ik samen met mijn moeder en met Samuel (Tobias moest helaas gewoon naar school) naar het strand te gaan. Wij lekker op het terras en Samuel heerlijk spelend in het zand! Tussendoor haalde ik Tobias even uit school en liep ik samen met hem terug naar het strand, waar hij ook nog even lekker kon spelen. Meer van dit soort heerlijke dagen please!

Op Tobias zijn school werd een zomerfair georganiseerd met optredens, leuke spelletjes voor de kinderen en lekker hapjes en drankjes. Tobias vloog het hele plein over met zijn vriendjes en was lekker aan het spelen. En Samuel ging helemaal vooraan bij het podium zitten, en heeft daar bijna een uur ademloos naar alle optredens zitten kijken…

De jongens zijn gek op hun buurmeisjes. Nu kwam een van de dames gezellig spelen met de mannen. Alleen betekent spelen bij jongens vaak stoeien 🙂

Had ik al gezegd hoe blij ik ben met mijn E-reader? Ik ben inmiddels begonnen in een boek van Saskia Noort, Huidpijn. Wat een goed boek! Zo vaak als ik kan ga ik even op de bank of in bed liggen en pak ik de E-reader erbij, heerlijk!

Een nieuwe craving…. Mozzarella met cherrytomaatjes, basilicum en balsamico azijn…. Hmmmmm heerlijk!! Helemaal nu het zomer is, is dit gewoon een lekker gerecht als tussendoortje of als lunch! En een stuk gezonder dan die magnums….

Dit was onze maand juni in foto’s! We hebben heerlijk warme dagen gehad en ik hoop dat we die trend in juli voort kunnen zetten zodat we lekker veel naar buiten kunnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *