Bloggen·Persoonlijk

Ga ik stoppen met La vie de Mama?

Het is al even stil op La vie de Mama. Op instagram ben ik nog dagelijks actief, maar nieuwe blogposts zijn er al even niet gekomen. Ga ik stoppen met La vie de Mama?

Laat ik voorop stellen dat het niet mijn bedoeling was om zo’n lange stilte te laten vallen… Ik wilde even wat tijd nemen om mijn site te optimaliseren. Oude artikelen een update geven, foto’s aanpassen, misschien een nieuwe lay-out. Maar daar ging zoveel tijd inzitten dat ik het even helemaal niet meer zag zitten.

Ook had ik even heel andere prioriteiten. Zo komt mijn gezin natuurlijk op de absolute eerste plaats en ja, hier gaat best veel tijd in zitten. Maar ik zou het niet anders willen. Ik geniet zo van mijn drie mannen (vier als ik Bas mee reken). Maar druk is het wel. Inmiddels ben ik ook weer aan het werk. Dus buiten de tijd die opgaat aan quality time met mijn gezin, werk, huishouden, brengen en halen naar en van school, crèche, peuterspeelzaal, naar zwemles, speelafspraakjes en partijtjes en mijn eigen sociale leven, blijft er voor de blog gewoon niet zo heel veel tijd over.

Wat ik jammer vind, want ik vind bloggen het leukste wat er is! Nu merk ik dat ik op een gegeven moment een soort druk voelde om 3 keer per week op vaste dagen een artikel online te zetten, maar de laatste tijd was dit gewoon niet haalbaar. En om nou een artikel online te gooien waar ik niet helemaal tevreden over ben, alleen omdat er iets online moet komen, vond ik ook niet zo’n geslaagd idee. En door die druk nam mijn zin om te bloggen fors af.

Daarom heb ik besloten alleen artikelen online te zetten als ik er echt de tijd voor heb. Ik hoop dat ik zo de zin in het bloggen weer terugkrijg. Ik ga dus NIET stoppen met La vie de Mama, want ik vind het veels te leuk om te doen! Er zal alleen niet meer standaard op de maandag, woensdag en vrijdag een artikel online komen, maar ik hoop wel minimaal eens in de week iets voor jullie online te kunnen zetten! En hopelijk met de tijd weer meerdere artikelen per week, maar dat gaat vast goed komen!

Mochten er dingen zijn waar je graag over willen lezen of die jullie van mij willen weten, laat mij dat dan weten in de comments!

liefs,-2-2

Een gedachte over “Ga ik stoppen met La vie de Mama?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *