Baby·Persoonlijk·Zwangerschap

Het zal toch niet??

Er is een mega babyboom aan de gang in bloggersland. De ene na de andere blogger kondigt haar zwangerschap aan. Ik genoot in stilte mee. Ik wilde nog even wachten totdat we de 12 weken voorbij waren, maar..

Ja, ik ben zwanger!!!

En wat zijn we ontzettend blij dat we dit nog een keer mogen meemaken! Het wordt voor ons, ons derde kindje. Zo spannend!

Misschien merkten jullie al dat het een tijdje wat rustiger was qua blogs. Dat komt puur doordat ik zo ontzettend misselijk ben en simpelweg geen energie had om te bloggen. Naast de zorg voor mijn gezin en mijn part-time baan komt er gewoon niet zo heel veel uit mijn handen. Gelukkig doet Bas heel veel. Hij zorgt voor het eten, neemt de kinderen mee op pad zodat ik kan uitrusten en doet zoveel mogelijk in het huishouden. Natuurlijk werkt hij fulltime dus is het voor hem best druk, maar ik hou des te meer van hem dat hij dit allemaal voor ons doet!

Op dit moment ben ik ruim 13 weken en hebben we al 3 goede echo’s gehad. Ook de nekplooimeting zag er goed uit. Wel ben ik nog steeds ontzettend misselijk, wat heel veel energie kost. Daarom verwacht ik dat het de komende tijd nog wel wat rustiger zal blijven op mijn blog. Wat ik wil proberen is wat meer met Instagram Stories te gaan doen. Zodat jullie toch een kijkje in ons leven nu krijgen! Dus mocht je me nog niet volgen op Instagram, dan moet je dat zeker even gaan doen!

Hoe we erachter kwamen, of we altijd al een derde kindje hebben gewild, hoe we het hebben aangekondigd aan familie en vrienden en hoe de zwangerschap verloopt, ga je in ieder geval binnenkort allemaal op de blog lezen!

 

12 gedachten over “Het zal toch niet??

 1. Al weer 12 weken. De tijd vliegt. Ik hoop dat je je snel beter gaat voelen. En probeer er van te genieten. Nogmaals gefeliciteerd.

 2. Gefeliciteerd met jouw zwangerschap! Ik vind het grappig dat ik jou insta tegen kom, ben zelf bijna even oud als jij, heb 2 zoontjes en ben 13 weken zwanger van de 3e!
  Groetjes najia tessoudali

 3. Nogmaals gefeliciteerd !!!
  Een derde kindje zo bijzonder en zo leuk !!
  Geniet van ieder moment!! (Niet van het beroerd voelen ofcourse 🙂

  Hopelijk voel je je gauw een stukje beter!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *