La vie de FIT Mama·Persoonlijk

La vie de FIT Mama #1

Oef, dat doet zeer… Ik stond zojuist op een met een laag stof bedekte weegschaal en die kende geen genade… ‘HOEVEEL?!!’ Ik keek beschamend in de spiegel. Ik had dit kunnen weten na al die weken van ongegeneerd alles in mijn mond proppen wat in mijn buurt kwam. En dat begon al ruim voor de kerstdagen, dus die kan ik ook niet de schuld geven van mijn nieuw verworven kilo’s. Was ik afgelopen jaar best wat kilo’s kwijt dankzij een kortdurig Weight Watchers avontuur, het zit er inmiddels allemaal weer aan (+….).

Tijd om het roer weer om te gooien, de teugels strak aan te trekken, mezelf weer een gezonde leefstijl aan te meten.

En ja, daarbij hoort ook het door mij gevreesde sporten… Sporten, het lijkt niet voor mij te zijn weggelegd (of ik heb mezelf dat aangepraat). Dat bekende stofje dat maakt dat je het sporten op een gegeven moment leuk gaat vinden, dat heb ik denk ik opgezogen tijdens een schoonmaak woede ofzo, want ik heb het nooit gehad, plezier in sporten.

Maar goed, van alleen gezond eten en niet snoepen gaat die buik niet strak trekken. Dus behalve met mijn voeding, moet ik ook iets met beweging. Hoewel een slanker lijf niet mijn enige reden is het anders moet. Ik merk dat als ik ongezond eet, ik ook heel slecht in mijn vel zit. Ik ben snel geĂ¯rriteerd, chagrijnig en heb weinig zin om dingen te ondernemen. En van mijn spiegelbeeld word ik al helemaal niet blij de laatste maanden. Echt de hoogste tijd dus om de knop om te zetten…Hoe ik dit ga doen, gaan jullie vanaf nu wekelijks lezen! Om een stok achter de deur te hebben ga ik mijn weg naar een fitter, gezonder lijf met jullie delen! Nee, vrees niet, ik zal geen voor en na foto’s van mezelf in bikini posten, tenzij ik er over een half jaar zo uitzie als Doutzen, dan natuurlijk wel ; ) Er zal wekelijks een ‘La vie de FIT Mama’ blog online komen met mijn doelen, updates en mijn pogingen tot meer bewegen. Misschien zijn er zelfs meiden die met me mee willen doen!

Ok, here goes nothing, wish me luck!

Volg La vie de Mama via Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin’

 

4 gedachten over “La vie de FIT Mama #1

  1. Heel veel succes! Ik ben deze begonnen met het eten van minder suiker. Ook een hele uitdaging. Sporten is ook niet voor mij weggelegd en ik doe het dus ook niet (ook al zou ik het wel willen).

  2. Heel herkenbaar Kirsten! Hier is de knop ook weer om, na vorig jaar veel kilo’s te hebben verloren zaten er toch weer 2 kk (kerstkilo’s) aan. Valt op zich wel mee, maar die laatste kilo’s zijn het pittigst om weg te werken. Ik weet waar het aan ligt en wat ik zal moeten doen en laten. Weet ook dat ik dan een stuk fijner in mijn vel voel. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *