La vie de FIT Mama·Persoonlijk

La vie de Fit Mama #2: De cijfers na 2 maanden

Inmiddels ben ik zo’n 2 maanden bezig met afvallen. Dit doe ik met het Newborn Fit Mama programma en hierbij gebruik ik de NBFM app. Het idee lijkt een beetje op het Weight Watchers programma vind ik, alleen dan stukken goedkoper! Ik hou elke dag mijn voeding bij en kan precies zien hoeveel ik nog mag eten.

Ook mijn workouts staan in de app. Wat ik ideaal vind aan het programma is dat je het allemaal thuis kunt doen. Natuurlijk kun je ook naar de sportschool, maar als je zoals ik net een baby hebt dan is het soms lastig om je sportmoment buiten de deur te plannen. Nu doe ik mijn workouts tijdens een slaapje van Matthias of als de mannen ’s avonds op bed liggen. Ideaal!

IMG_2820.JPG

Nu zijn jullie natuurlijk heel benieuwd hoeveel ik in deze 2 maanden afgevallen ben. Of ik überhaupt afgevallen ben! Nou dat laatste is gelukkig zo! Laat ik beginnen met het startgewicht:

Startgewicht: 72,0 kilo (ik was na de zwangerschap afgevallen tot 69,5 kilo maar in een aantal weken tijd heb ik er 2,5 kilo aangevroten…)

Gewicht nu: 68,4

Dit betekent dat ik in 2 maanden tijd 3,6 kilo ben afgevallen! Een mooi resultaat vind ik zelf! Het hoeft van mij echt niet heel snel te gaan. Tuurlijk is dat wel goed voor de motivatie, maar in de praktijk blijkt vaak dat het er dan ook dubbel zo snel weer bij zit.

Ook ben ik in totaal 6 cm kwijt. Als ik voor en ‘tussen’ foto’s bekijk, dan zie ik zeker verschil, vooral bij mijn buik en armen.

Om mezelf te motiveren en het een beetje realistisch te houden heb ik een aantal doelen voor mezelf opgesteld. Mijn eerste doel is het behalen van de 68 kilo.

Mijn uiteindelijke doel is 62 kilo. Of ik dit ga halen weet ik niet maar ik ga in elk geval mijn best doen!

4 gedachten over “La vie de Fit Mama #2: De cijfers na 2 maanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *