Persoonlijk

La vie de Mama’s planning

Mijn blog is inmiddels 3 maanden online en wat vind ik het leuk om te doen! Ik heb zoveel plezier in het schrijven van de blogs, het bedenken van leuke artikelen en ook het contact met andere bloggers vind ik echt een hele leuke bijkomstigheid!

Ik ben half oktober begonnen met bloggen en heb toen niet nagedacht over wanneer ik welke blog online zou gaan zetten. Op dit moment komen er standaard op maandag, woensdag en vrijdag nieuwe blogs online. Iets wat niet bewust zo is gepland maar wat er een beetje in is geslopen. En ik merk dat ik die regelmaat eigenlijk wel prettig vind. Zo weten zowel ik als mijn lezers waar we/ze aan toe zijn!

img_3451

Ik ben daardoor verder gaan nadenken wat ik precies wil qua planning. Het lijkt me leuk om wat vaste rubrieken te hebben, die eens in de zoveel tijd terugkomen. Zo ben ik inmiddels aan mijn La vie de FIT Mama avontuur begonnen. In deze rubriek hou ik jullie op de hoogte van hoe het gezonde en iets sportievere leven mij afgaat. Een rubriek waarvan niet elke week een update online zal komen maar wel eens per maand en dan standaard op maandag.

Een andere rubriek die ik wil gaan beginnen is de ‘About last month’ Photodiary waarin ik mijn maand in foto’s laat zien. Deze zal iedere maand online komen aan het begin van iedere nieuwe maand!

Nog een rubriek die ik tot het leven heb geroepen is het “Mini-mama-listisch” project. Hierin deel ik mijn grote opruim/ontzooi/declutter project met jullie, want declutteren is hip! En nog belangrijker, heel erg nodig hier thuis. Ik merk namelijk dat ik heel onrustig word van rotzooi om me heen. Dus het kan geen kwaad om eens lekker alle ruimtes af te gaan en te ontzooien! Achter de schermen ben ik al druk bezig met opruimen, voor en na foto’s maken en artikelen schrijven dus binnenkort kun je meer lezen over mijn project op La vie de Mama!

Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd of er onderwerpen zijn waarover jullie graag zouden willen lezen op La vie de Mama! Ik lees het heel graag in de comments!

Volg La vie de Mama via Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin’

 

 

3 gedachten over “La vie de Mama’s planning

  1. Ik ben nu net een maandje aan het bloggen en ik merk dat die regelmaat inderdaad bij mij er ook in moet komen. Nu door school en tentamens is het zo druk, dat ik even prioriteiten moet stellen. Leerpunt voor mijzelf: voor de volgende toetsweek vooruit werken..:)

  2. Ik blog sinds een jaar en drie maanden en heb nog altijd geen regelmaat, haha.
    Dat maakt het ook wel leuk en spontaan natuurlijk 😉 al zou zo’n vaste tijdstippen-schema mij wel kunnen helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *