Persoonlijk·Tags

Random questions generator tag

Een tijdje geleden werd ik door Karin van Mama’s meisje getagd voor de random questions generator tag. Deze tag is bedacht door Merel van Lotus Writings. Het is alweer even geleden dat ik een tag invulde, dus hieronder kun je mijn antwoorden lezen!

Heb je liever hoge of lage verwachtingen?

Liever natuurlijk lage, want bij hoge verwachtingen valt het uiteindelijk meestal tegen. Helaas zit het wel in mij om hoge verwachtingen te hebben waardoor ik dus regelmatig teleurgesteld word. Iets om aan te werken dus!

Als je wist dat je nog maar één jaar te leven had, wat zou je dan doen?

Ik zou per direct mijn baan opzeggen en zoveel mogelijk tijd met mijn gezin doorbrengen en leuke dingen doen. Mooie reizen maken, pretparken bezoeken, lekker veel uit eten en genieten van elke dag! Maar eigenlijk moet je elke dag gewoon zoveel mogelijk genieten!

Ben je slimmer dan je ouders?

Jeetje wat een vraag. Ik heb echt geen idee. Ik denk dat we op verschillende manieren slim zijn. Klinkt een beetje vaag misschien maar mijn ouders zijn in een heel andere tijd opgegroeid. Ik heb veel meer te maken gehad met het hele digitale gebeuren, van jongs af aan. Mijn ouders weer met andere dingen. Het blijft dus een beetje een vaag antwoord.

Kook je liever of geef je de voorkeur aan bestellen?


Ha! Deze is makkelijk! Bestellen! Of Bas laten koken 🙂 Ik hou zelf helemaal niet van koken… Echt, ik vind er niets aan, dat hele koken niet. Vooral aardappelen, groente en vlees vind ik vreselijk om te maken. Het duurt zolang voordat alles klaar is. Een keer iets nieuws uitproberen vind ik dan weer wel leuk. Maar Bas is er gewoon veel beter in. Dus of Bas mag koken, of ik bestel iets!

Hoe weet je of je verliefd bent?

Als je heel de dag aan diegene denkt, vlinders in je buik krijgt bij die gedachtes en gewoon heel gek op diegene bent!

Ben je opgeruimd of rommelig?

Ik zou willen zeggen dat ik heel opgeruimd ben, maar het is denk ik meer dat ik van een opgeruimd huis hou, dan dat ik het zelf nou heel erg ben. Heel rommelig ben ik nu ook weer niet, dus misschien een beetje ertussenin?

Zou je liever rijk en lelijk zijn of arm en mooi?

Hmm, geld maakt niet gelukkig, maar het maakt het leven wel een stuk makkelijker… misschien begin ik arm en mooi en zodra ik een vent aan de haak heb geslagen, word ik rijk en lelijk… zoiets? 🙂

Wat is je verschikkelijkste ervaring in een restaurant?

Het enige wat me te binnen schiet, is toen ik met mijn ouders en zus uit eten ging, daar een kat rondliep (wat ik al niet zo heel erg fris vond) die vervolgens een muis ving, deze doodde en onder mijn zus haar stoel legde. Ik dacht dat ik ter plekke over mijn nek zou gaan….

Wat is het beste deel van je dag?

’s Ochtends, als de jongens wakker zijn, ze bij ons in bed kruipen, we heel krap naast elkaar liggen en de mannetjes hun armpjes om ons heen slaan en zeggen: ‘i love you’. Ok, en soms, na een lange dag, is het als de mannen op bed liggen, Bas gaat sporten en ik lekker languit op de bank in mijn pyjama kan Netflixen!

Ga je liever onder de douche of in bad?


Het liefste ga ik in bad! We hebben sinds twee jaar een bad en hoewel ik mezelf bijna nooit de tijd gun om er lekker in te gaan liggen, probeer ik het wel regelmatig te doen. Heerlijk, lekker bruisballetje erin, magazine erbij en even lekker ontspannen!

Dat was leuk om in te vullen! Ik tag verder niemand, maar voel je vrij om hem over te nemen!

Een gedachte over “Random questions generator tag

  1. Aaaah, een kat tijdens je etentje is al erg, maar een muis in een restaurant? Bah!! Leuk dat je ‘m hebt ingevuld 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *