Persoonlijk·Tags

Tag: I love Netflix

Ik ben een laatbloeier wat Netflix betreft. De hele wereld om me heen had het er al tijden over, maar ik werd er nog niet laaiend enthousiast van. Totdat ook mijn ouders en zus helemaal om waren. Dus wij moesten er toch ook maar eens aan gaan geloven. En wow, wat is dat een ideaal concept zeg! Films, series, voor zowel volwassenen als kids. Echt heel handig! Zo heb je altijd iets om te kijken! Nu kwam ik een tijd geleden ergens de I love Netflix tag tegen en die kon ik niet aan me voorbij laten gaan. Hierbij dus mijn ingevulde I love Netflix tag!

Kijk je liever films of series op Netflix?

Hmm, dan kies ik toch voor series. Omdat je dan zo lekker kunt bingewatchen. Heerlijk achter elkaar een paar afleveringen kijken. Het leukste vind ik het kijken van een serie waarvan al een aantal seizoenen online staan. Dan kun je een hele tijd vooruit met één serie!

Kijk je op dit moment een serie?

Ik ben op dit moment net klaar met alle seizoenen van The Originals, een spin off van The Vampire Diaries. Nu is het wachten op het laatste seizoen. In de tussentijd vermaak ik me met de serie Glow. Een komische serie over worstelende vrouwen. En wat ik ook tussendoor kijk is Modern Family. Een hilarische show om te kijken!

Wat is jouw Netflix serie top 5?

Oeh die is lastig. Ik weet er zo wel 5 te noemen maar dan in willekeurige volgorde 🙂

 • Homeland
 • The Vampire diaries
 • The Originals
 • The Affair
 • Outlander

Wat is je Netflix film top 5?

Ook maar in chronologische volgorde, al kijk ik weinig films op Netflix:

 • No Escape (een hele spannende film met o.a. Owen Wilson en Pierce Brosnan)
 • Safe Haven
 • Vaiana (puur en alleen omdat die kids deze film zo leuk vinden en ik hem daarom inmiddels al een stuk of 50 keer gezien heb)
 • You get me (niet echt een hele geweldige A film, maar wel spannend voor als je je een avondje verveelt)

Hmmm, ik blijk maar tot 4 te kunnen komen. Ik ben dus blijkbaar echt meer een serie mens 🙂

Wat is je favoriete Netflix snack?

Ben & Jerrys ijs en dan de peanutbutter cup smaak. Of doritos met dip.
Ok, nu heb ik daar dus trek in….

Wat is je favoriete Netflix plek?

Op de bank in mijn badjas… In bed kijkt het ook wel lekker weg alleen loop ik dan sneller het risico in slaap te vallen. Plus, beneden ben ik zo in de keuken, waar ik mijn snaai en vreetwerk kan pakken. Vanuit bed gaat dat een stuk lastiger….

Waar kijk je het liefst Netflix op? Tablet, tv, laptop, gsm of iets anders?

Op mijn Ipad! Bas en ik kijken eigenlijk nooit samen naar een serie of film. Puur omdat ik zijn series niet leuk vind en andersom. Dus laat mij maar gewoon lekker zelf op mijn Ipad kijken.

Wat is je grootste tegenvaller op Netflix?

De serie Girlboss. Iedereen was er zo laaiend enthousiast over, maar ik vond het echt tegenvallen en ben dan ook na een paar afleveringen afgehaakt…

Stel je mocht nu iets toevoegen op Netflix, wat zou het dan zijn?

Alle films van Bridget Jones, Friends (ookal heb ik de hele dvd serie liggen, Netflix kijkt toch wat fijner ofzo), Brothers and Sisters en met stip op één: True blood!! Zo’n steengoede serie!!

Nu ben ik natuurlijk ook wel heel benieuwd naar jullie tips, must sees en tegenvallers! Ik lees ze heel graag in de comments!

Liefs,-2

 

4 gedachten over “Tag: I love Netflix

 1. Haha leuk! Ik moet zeggen, ik heb nog steeds geen Netflix… maar we kregen een profiel op het account van een goede vriend. En nu heb ik eens zitten neuzen. Ooit gaan we dus voor de bijl 🙂
  Ik ben overigens ook meer van de series. Ik heb er alvast een paar opgeslagen, haha.

  You Get Me heb ik inderdaad voorbij zien komen, misschien dat ik die wel eens ga kijken. En No Escape sla ik ook op. 🙂

 2. Hier staat netflix toch eigenlijk het meest aan voor de kids. Ik gun me er te weinig tijd voor. Bovendien zijn mijn favo series er (nog) niet op te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *