Persoonlijk·Tags

The Summer Tag!

Door Marieke van Marieke Blogt werd ik getagged in The Summer Tag! En aangezien ik gek ben op de zomer, vul ik deze graag in!

Wat is je favoriete zomerdrankje?

Normaal gesproken (that is, als ik niet zwanger ben) Sangria! Maar aangezien ik dat nu niet mag, kies ik voor mijn tweede favoriete zomerdrankje: Frozen Cappuccino! De lekkerste haal ik bij Starbucks, al is deze wel vrij prijzig. Nu heb ik ontdekt dat ze bij de MacDonalds een soortgelijke hebben die ook erg lekker is! En tot slot, bestel ik als we op het strand zijn, en ze hebben het op de menukaart staan, daar gewoon een heerlijke frozen cappuccino!

Wat is jouw ultieme zomerhit?

Ik heb niet specifiek één ultieme zomerhit. Ik word wel altijd heel erg blij van Manu Chao, vooral van zijn liedje Clandestino. Daar krijg ik echt een zomers gevoel van.

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?

Amerika en dan vooral Orlando. Ik ben er 3 keer met mijn ouders heen geweest en één keer met Bas toen we nog geen kids hadden. Heerlijk, elke dag naar de geweldige pretparken die ze daar rijk zijn, winkelen, zwemmen, lekker eten. Die vakantie met Bas was echt de meest geweldige die ik ooit gehad heb! Zodra de jongens oud genoeg zijn gaan we met ze naar Orlando! Nu maar hopen dat ze alledrie papa’s en mama’s voorliefde voor pretparken hebben geërfd!

Hoe ziet jouw droomvakantie eruit? 

Eigenlijk de vakantie die ik hierboven omschrijf! Naar Orlando om daar alle parken te bezoeken, lekker te eten, winkelen en gewoon genieten van elkaar!

Ga je liever naar het strand of naar het zwembad?

In Nederland ga ik liever naar het strand, maar in het buitenland lig ik liever bij een zwembad, puur omdat ik het op vakantie makkelijk vind om zo vanuit je appartementje of hotel naar het zwembad te lopen en je tussendoor ook gewoon even terug kan naar je appartement. Ik ben niet zo heel erg van het strand, want tja…al dat zand hè…  Maar aangezien wij in de buurt niet echt buitenzwembaden hebben en ik een binnenzwembad in de zomer niet echt zie zitten, kies ik in Nederland dus liever voor het strand.

Draag je liever een badpak of bikini? (Voor de man liever een zwemshort of een zwembroek?)

Liever een bikini. Omdat ik (en vooral Bas) dat toch iets mooier vind staan dan een badpak. Ik heb overigens wel een badpak. Deze kocht ik nadat ik bevallen was van Samuel en nog niet echt lekker in mijn vel zat. Ik koos voor een figuurcorrigerend badpak, die echt heel mooi zit! Nu zou ik een bikini dragen maar na de bevalling van ons kleinste spruitje, zal ik toch echt wel weer even voor het badpak kiezen 🙂

Wat doe je het liefst in de zomer?

Verschillende dingen! Lekker in de tuin op de bank liggen met een goed boek en wat lekkere hapjes, bbq-en, een dagje naar het strand, een pretpark bezoeken met de kids en ’s avonds lekker lang buiten zitten!

La vie de Mama Summer

Wat zijn je plannen voor deze zomer? 

Deze zomer heb ik niet zoveel spannende plannen, omdat ik natuurlijk redelijk ver in de zwangerschap ben. Strandfeestjes sla ik dit jaar over. Maar etentjes op het strand, dagjes weg met mijn gezin en dagjes strand zitten er zeker wel in!

Als je op vakantie gaat, waar ga je dan heen?

Dit jaar zijn we in april op vakantie geweest, heerlijk een weekje naar Mallorca. In de zomervakantie gaan we niet als gezin op vakantie. Maar ik ga wel nog een weekje met mijn ouders en met de kinderen naar Landal in Flevoland! Daar kijken we allemaal erg naar uit. Zo zijn we toch nog een beetje op vakantie!

Aan welke zomer heb jij goede herinneringen?

Ik heb eigenlijk aan heel veel zomers geode herinneringen. De zomer dat Bas en ik elkaar leerden kennen, de zomer dat we net getrouwd waren, de zomer vlak voordat ik zwanger werd van Tobias en we samen zoveel leuke dingen ondernamen. De eerste zomers met een baby. Elke zomer maken we leuke herinneringen!

Nu heb ik dus wel echt zin in de zomer!! Als je het leuk vind, dan kun je de tag overnemen!

Een gedachte over “The Summer Tag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *