Persoonlijk·Review·Winacties

Voor mijn zus(je) + winactie!

WINACTIE GESLOTEN 

Een tijd geleden ontving ik dit leuke DIY invul boekje ” Voor mijn zus(je)”. Dit boekje is gemaakt door Elma van Vliet. Elma bedacht al de serie ” Vertel eens”, een reeks invulboeken voor o.a. papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. En ik mocht haar spel ” Vraag maar” al eerder ontvangen. Ook het Familie vakantie dagboek mocht ik reviewen.  Voor mijn Zus(je) is het derde product dat wij van Elma van Vliet mochten uitproberen.

IMG_9331

Het boekje staat vol leuke vragen, zowel open als multiple choice. Ook is er ruimte om foto’s in te plakken. Je kunt er al je herinneringen in kwijt! Ik begon ruim op tijd met het invullen van het boekje. Over sommige vragen moest ik namelijk echt wel even goed nadenken en graven in mijn geheugen.

Ik heb de grootste lol gehad tijdens het invullen. Allerlei komische herinneringen kwamen weer boven. In het boek begin je met vragen beantwoorden over je jeugd. Vervolgens ga je verder met het heden. Echt heel erg leuk om in te vullen en alle vragen te beantwoorden! Mijn zus vond het ook een heel erg leuk kado om te krijgen en zei dat ze wat traantjes heeft gelaten tijdens het lezen. Superfijn om te horen dat het een geslaagd kado was!

Winactie!

Nu mag ik twee van deze leuke boekjes weggeven! Dus heb jij een zus en zou je dit boekje graag aan haar kado willen doen? Dan kun je meedoen met de winactie. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is mijn facebookpagina liken en het bericht op facebook liken.

Op vrijdag 19 januari maak ik de winnaars bekend! Succes!

De winnaressen zijn Willeke Assen-Linneman en Nathalie Botschuijver! Gefeliciteerd!

mama mamablog lifestyle blog blogger laviedemama.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *