Persoonlijk

Welkom!

Lieve lezers, welkom op mijn blog La vie de Mama!

thumbnail_img_1138

Ik ben Kirsten, dertiger en wonende aan de kust van Zandvoort. Daar woon ik in een nieuwbouw huis samen met 2 hoogblonde jongetjes, Tobias van 4 en Samuel van 2 en mijn man sinds 6 jaar, Bas.

Aangezien ik part-time werk probeer ik mijn tijd zo goed mogelijk te verdelen tussen de kids, het huishouden, een klein beetje sociaal doen en niet in de laatste plaats mijn echtgenoot.

Als ik dan toch een uurtje vrije tijd heb (ik overdrijf natuurlijk want zodra de kinderen op bed liggen heb ik alle tijd van de wereld) dan ben ik het meest gelukkig als ik Netflix in de buurt heb, muziek kan luisteren en/of maken en de nodige hobby’s kan uitoefenen die de gemiddelde bejaarde niet zou misstaan, zoals puzzelen, lezen en sinds kort ook haken! Ook vind ik het heerlijk om gezellig uit eten te gaan met vriendinnen, op date te gaan met mijn man of gezellig een dagje erop uit te gaan met mijn gezin!

Wat kun je zoal vinden op La vie de Mama?

Ik zit boordevol inspiratie voor leuke blogs, vlogs en nog veel meer leuks dus vandaar dat ik deze blog ben begonnen! Ik ben even een tijdje bezig geweest met het opzetten ervan en het bedenken van de lay-out maar besloot dat het nu een mooi moment was om online te gaan!

Waar ik over zal gaan bloggen? Ik ben in de eerste plaats natuurlijk moeder dus daar zal ik over gaan bloggen en vloggen, maar ook over mijn dagelijkse leven als part-time werkende echtgenote en mama van twee jongens. Ik hou van creatief bezig zijn, leuke ideeën uitwerken en schrijven. En ik ben gek op Ikea hacks, dus die zullen ook vast voorbij komen 🙂

Wat je verder zoal kunt verwachten zijn photodiary’s, vlogs, winacties, reviews en regelmatig terugkerende rubrieken.

Tot slot!

Ik hoop dat jullie mij met veel plezier zullen gaan volgen! Ik maak deze blog in elk geval met heel veel plezier en liefde!

Liefs,
Kirsten

Een gedachte over “Welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *