Persoonlijk

Zomerplanning La vie de Mama

De zomervakantie komt eraan!

Tobias moet alleen deze week nog naar school en dan heeft hij heerlijk 6 weken vakantie! Hij is er ook echt aan toe (hij en de rest van de kids in Nederland waarschijnlijk) en mama ook. Even geen gehaast meer om op tijd klaar te zijn ’s ochtends, geen stress met ophalen, gedoe met lunchpakketjes etc…

Ik kijk er heel erg naar uit om alle tijd met mijn twee mannetjes te kunnen doorbrengen en hopelijk tussendoor ook een beetje te kunnen genieten van mijn verlof die dan ook in is gegaan.

Op de blog zal het zo nu en dan misschien iets rustiger worden. Ik ben van plan om gewoon 3 artikelen per week online te zetten zoals jullie van mij gewend zijn. Maar misschien zal er afentoe een artikel minder online komen. Ik heb per slot van rekening ook lekker vakantie!

Van 7 augustus t/m 20 augustus zullen er echter geen artikelen online komen.

Ik wil die tijd nemen om echt even lekker van de vakantie te genieten maar ook om alvast wat vooruit te kunnen werken zodat jullie ook tijdens mijn verlof gewoon leuke artikelen kunnen blijven lezen op La vie de Mama!

Coming up!

Gastblogs
Na mijn verlof wil ik gaan beginnen met zo nu en dan een gastblog te plaatsen. In welke vorm en waarover die artikelen dan zullen gaan, dat ben ik nog aan het uitwerken. Zodra ik hier meer duidelijkheid over heb dan horen jullie dat uiteraard van mij!

Winacties
Verder heb ik nog een aantal leuke winacties op de planning staan, waarvan er momenteel een hele stoere loopt! Dus ik zou zeggen, stay tuned!

Ik wens jullie alvast een heerlijke zomer toe!

3 gedachten over “Zomerplanning La vie de Mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *