Kids·Review

Sweet me: Biologische diksap

Al van jongs af aan geef ik mijn kinderen voornamelijk water of thee te drinken. Limonade mogen ze van mij eens per dag, meer dan dat vind ik onnodig. Vooral als je ziet hoeveel suiker er in limonade zit. Sapjes of frisdrank krijgen ze thuis eigenlijk helemaal niet.

Nu vind ik niet dat ik overdreven streng ben, maar ik vind zoveel suiker echt niet nodig en het is ook nog eens heel slecht voor hun tandjes. Samuel vind water of melk overigens veel lekkerder dan limonade.

Als ze dan limonade krijgen vraagt hij ook vaak om Diksap. Diksap vind ik ook iets geschikter om te geven. Hier zit namelijk veel minder suiker in dan in limonadesiroop. De lijst met ingrediƫnten van Diksap is een stuk korter dan die van limonade. Kun je nagaan wat een troep het eigenlijk is.

Aangezien wij twee diksap fans hier in huis hebben, was ik erg enthousiast toen ik een mail ontving van Sweet me, met de vraag of ik hun nieuw ontwikkelde diksappen wilde uittesten.

Sweet Me diksap drinken kinderen gezond biologisch laviedemama.nl

Sweet me is een biologische diksap in een handige knijpfles met anti-knoeidop. Door de anti-knoeidop het je geen geknoei en geplak meer en je hebt meteen de juiste dosering. Tobias kan nu zelf zijn diksap maken!

Sweet Me diksap is verkrijgbaar in 6 verschillende smaken:

  • Appel;
  • Appel, mango en passievrucht;
  • Appel en witte druif;
  • Appel en zwarte bes;
  • Appel en aardbei;
  • Appel en ananas.

Wij mochten de smaken Appel, mango en passievrucht en Appel uittesten. Tobias vond vooral het zelf maken erg interessant. Meteen nadat ik foto’s van het pakketje had gemaakt wilde hij het uittesten. De mannen kozen eerst voor de veilige weg, de smaak appel. Deze viel goed in de smaak! Nu drinken ze eigenlijk altijd diksap met de smaak van appel, dus deze vonden ze niet zo heel erg spannend. De dag erna wilden ze de andere smaak wel eens proberen. Ik was benieuwd of ze deze nog zo lekker zouden vinden. Er werd even vertwijfeld gekeken (wat proef ik nu precies?) maar daarna werd hij helemaal goedgekeurd!

De Sweet Me sappen zijn verkrijgbaar bij de Jumbo of online via de website van Jumbo.

liefs,-2-2

Een gedachte over “Sweet me: Biologische diksap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *