Shopping·Tips·Zwangerschap

Budget fashion tip!

Nu dat ik aardig aan het groeien ben, vind ik het heerlijk om in jurkjes te lopen. Ook met het oog op de zomer. Ik weet nog, toen ik zwanger was van Samuel, het ook al aardig warm was en een jurk(je) is dan gewoon het fijnste om te dragen.

Ik kocht een hele tijd geleden (ik was toen nog niet zwanger) een jurk bij de Action. Deze heb ik eigenlijk nooit aangehad, totdat ik dus zwanger werd. Nu kun je me uittekenen in die jurk, want hij zit heerlijk en staat ook heel mooi met mijn zwangerschapsbuikje (of inmiddels eigenlijk gewoon buik…)

Daarom heb ik er nog maar eentje gehaald. Ook al zo’n succes. De complimenten vliegen me om de oren, daar wordt deze zwangere mama heel blij van…

Ik vond dit wel een artikel waard, want ik vind deze jurken dus echt een aanrader. Ze kosten nog geen €5,-!

Ze zijn overigens natuurlijk ook heel erg leuk als je niet zwanger bent! Dus ik zou zeggen, ga vooral even langs de Action, want ze hebben allerlei leuke motiefjes waar je heel blij van wordt!

Ik heb trouwens geen aandelen bij de Action hoor ; ) Maar ik deel wel graag tips waar ik zelf heel blij van word!

8 gedachten over “Budget fashion tip!

  1. Wat een geniale vondst zeg! Ik vond kleding kopen tijdens zwangerschap zo ‘zonde’. Dit soort koopjes zijn dan echt geweldig, heb je toch nog wat leuks. En ze staan jou super!

  2. Bedankt voor de tip! Mooie jurkjes voor weinig geld. Sinds ik zwanger ben draag ik ook graag jurkjes, terwijl ik er vroeger een hekel aan had. Het zit gewoon heerlijk en al zeker op een warme dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *