Kids·Speelgoed·Tips

Tips om kids zoet te houden in het vliegtuig!

Heerlijk, het vakantieseizoen komt er weer aan! De meeste mensen gaan lekker op vakantie. Sommige mensen blijven in Nederland of gaan met de auto naar Frankrijk en anderen nemen het vliegtuig en vliegen naar hun vakantie bestemming. Hoe dan ook, auto of vliegtuig, het is fijn als je je kinderen onderweg zoet kunt houden.

Toen wij voor het eerst met Tobias gingen vliegen (hij was toen ruim 1 jaar) zorgde ik dat ik goed voorbereid was. Genoeg eten en drinken mee, papfles, appelsap voor bij het opstijgen zodat zijn oortjes open zouden blijven en…..entertainment….

Ik dacht bij mezelf: hoe ga ik een dreumes 3,5 uur vermaken. En hoe zorg ik dat hij bij ons op schoot wil blijven zitten??!!

Mijn beste ingeving was het vullen van de Ipad met allerlei filmpjes…. Zo kwam de Ipad vol te staan met Pingu, Igam Ogam, Bumba en Kabouter Plop. Ik ben er een hele tijd mee bezig geweest om het erop te krijgen, maar man, het was al mijn tijd dubbel en dwars waard! Tobias heeft het overgrote deel van de vlucht naar de Ipad gekeken en ook op de vakantiebestemming zelf kwam hij goed van pas!

Daarnaast had ik een aantal kleine spulletjes gekocht, deze ingepakt en in een koffertje gedaan. Zo kon ik eens in de zoveel tijd een kadootje aan hem geven waar hij dan vervolgens even zoet mee was. Ik had o.a. een minixylofoon gekocht maar dit bleek toch niet zo gewaardeerd te worden in het vliegtuig 🙂 Zo kwam de stewardess ons vragen of we het ding alsjeblieft van de kleine af wilden pakken… Die raad ik jullie dus niet aan. Wat ik jullie wel aanraad, zal ik hieronder laten zien!

Ik heb een aantal kleine en betaalbare kadootjes voor je op een rijtje gezet ter inspiratie!

881788_orig.jpg

Deze jungle dieren kun je bij de Hema kopen voor € 7,- Je hebt deze ook in de variant zeedieren of boerderijdieren.

1434997781

Deze stempel set koop je ook bij de Hema voor € 2,50. Ook hier heb je verschillende varianten van. Ze waren bij ons in elk geval een groot succes. En nog steeds worden de stempels regelmatig uit de kast getrokken.

8476769

Dit boekje met geluidjes vond ik bij de boekhandel. Ze hebben verschillende soorten en ik ben na de vakantie dan ook meteen terug gegaan om nog meer boekjes te halen. Het boekje was namelijk meteen favoriet bij Tobias. We hebben er inmiddels vier thuis liggen al is het nu voornamelijk Samuel die de boekjes leest 🙂

 

1434998159.png

 

Dit magische tekenbord kun je bijna overal kopen. Bij de Zeeman, Intertoys, Action en Hema. Het kost geen drol maar is wel echt een vermakelijk stukje speelgoed voor de kids! En heel belangrijk, het geeft geen troep, dus kun je het met een gerust hart meenemen het vliegtuig in!

5671123_orig

 
Een kleurblok met stickers. Deze neem ik eigenlijk elke vakantie mee. Elke keer weer een andere. Ook deze kun je weer bij o.a. de Hema halen. Ik haal mijn stickers en kleurboeken ook heel vaak bij de Action. Veel keus en lekker goedkoop! Tobias en Samuel kunnen zich best een hele tijd vermaken met kleuren en het plakken van stickers!

9406374_orig.jpg
Daarom gaat er ook sowieso een doosje met stickers mee op vakantie. Deze foam stickers zijn erg leuk voor kids om te plakken. Ik neem altijd een notitieboekje voor de mannen mee, dan kunnen ze daar lekker in plakken!

Genoeg leuke dingen om mee te nemen en de kids mee te vermaken! Hebben jullie nog tips van speelgoed wat je absoluut mee moet nemen?

Een gedachte over “Tips om kids zoet te houden in het vliegtuig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *