Kids·Speelgoed·Winacties

Winactie! Win één van de nieuwe Transformers figuren!

WINACTIE GESLOTEN

Afgelopen juni kwam de nieuwste Transformersfilm uit: The Last Knight!

Mensen en Transformers zijn in oorlog, Optimus Prime is verdwenen. Die is namelijk alle uithoeken van het universum aan het afzoeken naar zijn schepper Unicron. De enige manier om onze toekomst te redden ligt verstopt in de verborgen geschiedenis van de Transformers op aarde.

Hasbro heeft een hele nieuwe serie actiefiguren uitgebracht, gebaseerd op die film: de stoere Knight Armor Turbo Changer serie met o.a. de volgende figuren:

Bumblebee

Transformers-TurboChangers-Bumblebee-duo

Optimus Prime

Transformers-TurboChangers-OptimusPrime-vrij1

Grimlock

Transformers-TurboChangers-Grimlock-ls3

Wij ontvingen van Hasbro één van de figuren om te reviewen! Namelijk Bumblebee! Tobias heeft wel eens een nep variant van de Transformers gekregen waar hij veel mee speelde, alleen ging dat speelgoed helaas al snel stuk. Hij was dan ook heel blij dat hij voor mama de echte bumblebee mocht gaan uittesten!

Toen ik hem zijn nieuwe speelgoed liet zien sprong hij meteen op. ‘Wow mama! Een Transformer!!’ Meteen moest er mee gespeeld worden. Papa hielp Tobias even op weg met het ombouwen van robot naar auto. Al was dat zo gepiept. Het ombouwen gaat eigenlijk heel makkelijk. Ik ben er zelf nooit zo handig in maar mij lukte het ook in één keer. Het voelt als een stevig stuk speelgoed wat tegen een stootje kan. Dat moet ook wel want de Transformer heeft inmiddels al aardig wat avonturen beleefd en is dan ook al tegen menig kastje opgebotst, van de tafel afgesprongen en heeft ook al wat ongelukken op de autobaan veroorzaakt. Iets met een kleuter en zijn rollenspel 🙂

Tobias heeft ook al besloten dat hij de andere figuren aan Sinterklaas gaat vragen 🙂 Een groot succes dus, deze Transformer!

Nu mag ik ook één van de Transformer figuren weggeven! Wat moet je doen om mee te doen met deze gave winactie?

Laat in de comments weten dat je mee doet met de winactie.
Like en reageer onder het bericht van de winactie op Facebook
Voor een extra winkans deel je het bericht op Facebook!

Succes! Vrijdag 21 juli maak ik de winnaar bekend!

De winnares is: Janine! Gefeliciteerd!

 

16 gedachten over “Winactie! Win één van de nieuwe Transformers figuren!

  1. Ik doe zeker mee. Mijn zoontje van drie jaar zou enorm blij zijn. Transformers, dinosaurussen en zijn motor is zijn leven. Super gaaf ik hoop dat hij wint het zou mooi staan op zijn nieuwe kamertje.

  2. Dit zal mijn zoontje echt fantastisch vinden. Hij begint er interesse in te krijgen en begon er laatst ineens over dat hij graag een Transformer wil. Hij vindt ze allemaal leuk, maar Bumblebee, geel en ook een auto, is daarom zijn favoriet. Wat zou ik mijn ventje hier graag mee verrassen!

  3. Met 2 jongens van 6 en 8 (en een mama die beetje jeugdsentiment krijgt)
    Wil ik natuurlijk meedoen!

  4. Gaaf hoor. Ik doe zeker mee, niet alleen voor mijn zoontje maar stiekem ook voor zijn papa haha.

  5. Ik doe heel graag mee voor onze stoere Mitch. Een transformer is natuurlijk veel leuker dan een ‘kinderachtig’ robo poli figuurtje. Tja hij is dan ook al bijna 4 natuurlijk. 😂

  6. Kreeg deze winactie als tip. M’n oudste had er 1 voor zijn a diploma gekregen. Maar na een halve dag helaas al stuk. Geruild voor iets anders. Maar de transformers blijven hem roepen. Doe dus graag mee. Laat hij nou net de 28ste jarig zijn. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *