Reizen·Review·Vakantie·Winacties

Familie vakantiedagboek van Elma van Vliet: Review + WINACTIEVorige week kwam er een pakketje binnen. In het pakketje zat het nieuwe boek van Elma van Vliet, bekend van o.a. de Vertel eens serie en het Vraag maar spel wat ik al eerder mocht reviewen! Dit keer mocht ik het Familie vakantiedagboek reviewen!
Ik word altijd heel erg blij van invulboekjes en dit boek viel dus ook meteen in de smaak!

Dit boek is speciaal voor al je vakantieherinneringen. Je kunt het samen met jouw gezin invullen en op die manier later nog eens teruglezen hoe jullie vakantie was!Je kunt onder andere op een wereld kaart aangeven waar je zoal bent geweest en waar je graag nog eens naar toe zou willen.Ook kun je er je paklijsten in kwijt en checklists. Superhandig! Ik maak altijd to do lijstjes en paklijsten alleen slingeren die overal en nergens rond waardoor ik meestal genoodzaakt ben de lijst nogmaals te maken. Hier kun je het dus handig in het boek kwijt!

Ook zijn er dagboekpagina’s. Hier kun je een verslag per dag kwijt, je kunt er foto’s plakken, aangeven hoe het weer die dag was en welk cijfer je de dag geeft!

Normaliter maak ik een hoop foto’s maar druk ik niets af. Met dit dagboek heb je niet alleen een mooi reisverslag maar kun je ook je mooiste foto’s inplakken zodat je nog heel vaak terug kunt kijken op jouw vakantie!

Jij kunt dit vakantie dagboek winnen! Hoe?

Laat in de comments onder dit bericht en/of op het bericht op mijn facebookpagina weten dat je meedoet met de winactie.

Like het bericht over de winactie op de Facebookpagina van La vie de Mama.

Vrijdag 14 juli maakt ik de winnaar bekend op de facebookpagina!

Mocht je het boek zelf willen bestellen, dan kan dat hier.

15 gedachten over “Familie vakantiedagboek van Elma van Vliet: Review + WINACTIE

  1. Ik die graag mee aan de winactie… over 2 weken naar Frankrijk en zou toch super leuk zijn als ik met de kids dit leuke dagboek kan bij houden😊

  2. Leuk boek! Maar wel vooral voor mensen die ook echt verre reizen maken als ik het zo bekijk. Anders benadrukt het vooral dat je niet ver bent gekomen ; )

  3. Dat ben ik niet helemaal met je eens 🙂 Het is een boek speciaal voor leuke vakantieherinneringen. Of je nu naar Amerika gaat of naar Vlieland. Het gaat immers niet om het land maar om de herinneringen die je op een leuke manier kunt vastleggen

  4. Ik doe graag mee. Ik ga aankomende vakantie 4 weken rondreizen met mijn man en 4-jarige zoontje. Dit vakantiedagboek lijkt mij een ideale manier om onze vakantie vast te leggen zodat we er later nog eens na terug kijken.

  5. Wat een geweldig boek! Helemaal leuk nu mijn dochtertje al een beetje zelf kan lezen en schrijven en op deze manier mee het boek kan invullen. Moet het nog wel een paar maandjes wachten, totdat we de grote reis gaan maken naar Afrika, om haar papa voor het eerst te bezoeken!

  6. Wat een leuk boek! En wat zou het super zijn om die te winnen! Mijn dochter is 8 jaar en kan dus heerlijk met mij mee doen om het dagboek te vullen met leuke verhaaltjes, tekeningen, creaties, foto´s, dingetjes en herinneringen tijdens (en na) onze vakantie in Spanje. Lijkt me erg leuk!

  7. Heel graag maak ik kans op het familie-vakantiedagboek van Elma van Vliet. Ben al fan van haar ‘Pap/mam vertel eens…’ boeken en dit lijkt me weer zo’n mooie manier om herinneringen vast te leggen en te bewaren. 🙂

  8. Wat leuk! Dit kunnen we mooi gebruiken voor onze eerste vakantie met z’n viertjes, helemaal compleet. Echt een leuke herinnering wordt het zo.

  9. Ohhhh, ik waag graag een kansje! Onze oudste dochter heeft een poëziealbum van deze auteur en dat is ook echt een pareltje! Leuk om op deze manier onze vakantie naar Oostenrijk op papier te kunnen zetten. Dat worden vast mooie herinneringen voor later!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *