Kids·Uitjes·Winacties

Winactie! Win 4 kaartjes voor het LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen.

Deze winactie is gesloten!

Legofans opgelet!

Is jouw kind ook zo gek op Lego? Dan moet je zeker in het Lego Discovery Centre zijn geweest! Vorig jaar mochten wij op uitnodiging een bezoekje brengen aan het Centre in Oberhausen. Tobias en Samuel vonden het geweldig!

Er zijn diverse attracties voor jong en oud. Zo kan je een kijkje nemen in de “Lego fabriek”, kan je in een rijdend karretje met laserguns op allerlei doelen schieten, is er een miniwereld, mag je je uitleven in de verschillende bouwgedeeltes en is er een bioscoop!

Nieuw

Nieuw is het indoor speelgedeelte: LEGO City Builder. Hier kunnen LEGO-fanaten zelf de stad van hun dromen bouwen. In de grote speelhal zijn twee LEGO-steden verrezen, die kleine architecten kunnen uitbreiden met bijvoorbeeld zandkastelen, brandweerauto’s en bruggen.

Winactie lego legoland oberhausen uitje vakantie kids laviedemama.nl

Sealife

Vlak naast het Lego Discovery Centre ligt Sealife, waar op dit moment een nieuwe interactieve tentoonstelling te zien is.  Tijdens deze tentoonstelling komen bezoekers van alles te weten over de superkrachten van verschillende zeebewoners. Zo kan een kogelvis zichzelf twee keer zo groot opblazen als hij zich bedreigd voelt, kunnen zeesterren met hun zuignappen rotsen beklimmen en hebben murenen een extra stel kaken die ze naar voren schuiven om hun prooi te verorberen. Kinderen kunnen in SEA LIFE bij interactieve ontdekplekken hun eigen superkrachten testen en zelf een supervis maken!

Centro

En voor de mama’s heel belangrijk: beide locaties liggen naast Centro, het grootste overdekte winkelcentrum van Europa! Dus zou je ook tegen papa kunnen zeggen: veel plezier met de kids, ik ga even winkelen!

Winactie!

Kortom, een heel leuk uitje voor zowel de kids als papa en mama 🙂 En aangezien de meivakantie er aan komt, zou het superleuk zijn als je kaartjes zou winnen voor dit Centre toch? Ik mag dan ook 4 tickets weggeven!

Hoe maak je kans?

Deel en like het bericht op de facebook pagina van La vie de Mama en laat in de comments weten dat je meedoet!

Op zondag 15 april maak ik de winnaar bekend in dit artikel!

Gefeliciteerd Nanda Looper! Jij mag met je gezin naar Legoland!

liefs,-2-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *