Kids·Review·Tips·Winacties

Winactie | Win een puzzelpakket voor jou en je kind!

De eerste warmere dagen hebben zich aangediend, het zonnetje laat zich al wat vaker zien, de zomertijd is inmiddels ingegaan en de voorjaarsvakantie lijkt steeds dichterbij te komen! Heerlijk! De dagen in het zonnetje in de tuin gaan nu vast niet heel lang meer op zich laten wachten. Ik heb afgelopen zomer heel wat dagen op de bank in de tuin gezeten met een boek of….een puzzelboekje.

Variapuzzels

Ook op vakantie gaat er standaard een puzzelboekje mee. Kruiswoordpuzzels, woordzoekers, cijfercodes… Ik vind het allemaal even leuk. Gelukkig hoef ik niet te kiezen en heeft Denksport ook Variapuzzelboekjes in het assortiment. Deze neem ik dan ook meestal zodat ik van alles wat heb voor de afwisseling.

Van Punt naar Punt

Eerder schreef ik al over de puzzelboekjes van Denksport speciaal voor kinderen, de Mini mix voor peuters en kleuters. Deze vielen bij zowel Tobias als Samuel goed in de smaak. Nu mocht ik weer een nieuw boekje testen. En dit keer was dat het van Punt naar Punt boekje, speciaal voor kinderen van 4 tot 6 jaar.

puzzelen denksport puzzelboekje zomer lente vakantie kids review winactie laviedemama.nl

Tobias ging meteen enthousiast aan de slag. Hup, stiften uit de kast en lijntjes trekken. Hij leest al een tijdje cijfers en vond het dan ook heel cool dat hij dit zo in één keer kon! Lief om te zien hoe trots hij was. Nadat alle lijntjes getrokken zijn, kan je de tekening ook nog inkleuren. Dit boekje gaat zeker mee op vakantie!

Nu mag ik allebei deze puzzelboekjes weggeven! Ik had bedacht dat het leuk zou zijn om er één pakket van te maken. Zodat zowel mama (of papa) en kind een boekje hebben voor tijdens de vakantie of gewoon lekker op een bankje in de tuin in de zon (dan moet de zon wel nog even wat vaker gaan schijnen…)

Wat moet je doen om te winnen?

Like het bericht op facebook en laat in de comments weten dat je meedoet met de winactie!

Vrijdag 6 april zal ik de winnaar hier in dit artikel bekend maken! Hou het dus goed in de gaten! Wie weet win jij dit leuke pakket. Succes!

liefs,-2-2

 

Een gedachte over “Winactie | Win een puzzelpakket voor jou en je kind!

  1. Leuk! Mijn zoontje krijgt net interesse in de punttekeningen. Zelf hou ik ook wel van puzzelen dus ik doe graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *