DIY

Ikea Hack: Socker kas

Zoals jullie inmiddels misschien wel weten ben ik gek op Ikea hacks! Zo deelde ik eerder al onze Duktig Kids keuken hack met jullie, liet ik jullie zien hoe we van Ikea spullen een geweldige Lego tafel maakten voor Tobias en deden we voor op de kamer van Samuel een Ikea Trofast hack! Vandaag wil ik weer een Ikea hack met jullie delen. Wel een hele simpele dit keer 🙂

Op Pinterest (where else) kwam ik in diverse interieur foto’s het Ikea Socker kasje tegen. Op diverse manieren gestyled en op sommige foto’s ook in een andere kleur dan het standaard wit gespoten.

2816301

Jullie hebben deze vast wel eens voorbij zien komen als je door de Ikea loopt? Nu heb ik echt helemaal niets met planten, groen en dus ook niet met kassen, maar toen ik onderstaande foto’s voorbij zag komen op Pinterest werd ik toch wel heel enthousiast….

8695dbb484bd9638ea0e0cf25d25689d

e18cc9a60a7941cf7a4f9d1ab39e2b09

f10d3973fcbe0302ade4f601bc9e7029

Je kunt er van alles ingooien 🙂 Kleine potjes met cactussen, servies, lampjes, boeken… En zo dus lekker afwisselen. Het kasje is wit maar ik vond de kas op de foto rechtsonder zo gaaf, dat ik ook een spuitverf in een kleur die ik heel mooi vind heb gekocht en hem over heb gespoten.

27-10-2016 8-32-26

En dit is uiteindelijk het eindresultaat!

57597953622620_orig

 

 

 

 

 

Elke zoveel tijd doe ik er andere spulletjes in, op dit moment ziet hij er zo uit, maar nu met de lente in het verschiet, zal ik hem weer anders in gaan richten!

IMG_3736

Heb jij ook al eens een Ikea hack gedaan? Ik ben heel benieuwd!

Volg La vie de Mama via Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin’

8 gedachten over “Ikea Hack: Socker kas

  1. Owwww Kirsten je hebt me echt op een idee gebracht met die cactussen!!!
    Van de week heb ik toevallig 3 van die kleintjes gekocht bij Ikea
    Maar nu ik dit zo zie heb ik een veel leuker idee 😀

  2. Superleuk zeg! Ik moet nodig weer een keer naar Ikea (en Flying Tiger en Sostrene Grene…). Het is maar goed dat die zaken niet om de hoek zitten…..

  3. Wat ontzettend leuk gedaan! Ga ook meteen even je andere hacks bekijken. Zeker die van het keukentje want die hebben we hier ook staan 😉

  4. Dit is leuk, ik ben gék op ikea hacks. Ga deze denk ik van je overnemen hoor :). Wij hackten het KURA bed en maakten er een brandweerwagenbed van en ik maakte een bankje van de KALLAX kast. Ik vind trouwens je andere hacks ook goed gelukt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *