La vie de Mama's Favorites·Tips

La vie de Mama’s favorites: Bloggers

Ik vind bloggen ontzettend leuk om te doen. Wat ik ook erg leuk vind is het volgen van andere bloggers. Zo deelde ik eerder al hier en hier een aantal van mijn favoriete bloggers. Vandaag wil ik er weer drie met jullie delen!

Mama’s Meisje

mama's meisje.jpg

Karin van Mama’s Meisje schrijft over haar leven als mama van een dochtertje en deelt o.a. persoonlijke verhalen, artikelen op het gebied van beauty, food en shoppen en bevallingsverhalen van gastbloggers. Een ontzettend leuke blog om te volgen dus!

 

Unicorns & Fairytales

Unicorns.jpg

Een blog van een Belgische jongensmama van twee zoontjes. Nathalie deelt onder andere leuke shoptips, tips voor leuke uitjes met kids en persoonlijke verhalen. Als je haar blog opent valt meteen op hoe mooi het in elkaar zit. Een prachtig uitziende blog dus, met een heleboel leuke artikelen!

 

Lief thuis

Lief thuis.jpg

Jodi van Lief thuis is net als ik zwanger van een zoontje (al is zij iets verder in de zwangerschap). Ik volg haar blog al een tijdje met veel plezier. Zo vind ik vooral haar artikelen over de zwangerschap leuk om te lezen omdat dat bij mij op dit moment natuurlijk ook heel erg speelt. Maar ook haar artikelen over haar zoontje, de plogs en de persoonlijke artikelen zijn leuk om te lezen! Snel even een kijkje gaan nemen dus!

Jullie hebben vast ook favoriete bloggers. Je mag ze delen in de comments! Ik ben benieuwd en vind het leuk om nieuwe blogs te ontdekken!

Liefs,-2

6 gedachten over “La vie de Mama’s favorites: Bloggers

  1. Leuk zo’n post! Complimentjes over een blog zijn voor elke blogger erg fijn en voor lezers weer heerlijk om nieuwe blogs te ontdekken. Zo kende ik ze alledrie nog niet, dus ik ga vanavond eens lekker doorklikken tussen het schrijven door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *