Over mij…

by La vie de Mama

Welkom op La vie de Mama!

Ik, Kirsten, ben het 34-jarige brein achter “La vie de Mama”.

In 2010 ben ik, na 9 jaar “verkering” getrouwd met Bas en in mei 2012 werd onze eerste zoon, Tobias, geboren. We vonden onze eerste zo goed gelukt, dat we krap een jaar later al voor nummer twee aan de slag gingen. 9 maanden later was ik weer aan het puffen en aan het bedenken hoe het in godsnaam mogelijk was, dat ik was vergeten dat bevallen zo vreselijk veel pijn deed. En toen, in juni 2014 werd onze tweede zoon, Samuel, geboren. Inmiddels is daar, in oktober 2017,  nog een derde prachtige zoon bijgekomen, Matthias!

En sindsdien is het chaos… Chaos in mijn hoofd, huishouden en in mijn leven. Maar wel een leuke chaos! Als part-time werkende mama van drie jongens is het best aanpoten soms. Maar het is ook genieten! Want wat zijn ze gek op mama en op elkaar!

Ondertussen, buiten alle chaos om, heb ik ook nog eens allerlei ideeën voor leuke blogposts en daar wilde ik nu iets mee gaan doen! Daarom ben ik La vie de Mama gestart.

Ik hoop jullie hier te kunnen vermaken met mijn ervaringen, tips en vlogs. Ook serieuze onderwerpen wil ik bespreken, evenals reviews, recepten, mijn poging tot het worden van een sportieve, gezonde mama (de fit mama hashtags vliegen me om de oren) en nog veel meer leuks!

Mocht je tips, feedback of vragen hebben dan kun je me altijd een mailtje sturen via laviedemama@gmail.com

Heel veel leesplezier!

Liefs Kirsten

img_8234-1