Baby·Persoonlijk·Zwangerschap

Bucketlist derde zwangerschap

Bij Kelly Caresse zag ik de Bucketlist voor tijdens de zwangerschap voorbij komen. Dat is een leuk idee! Ik heb natuurlijk mijn Day Zero Project waar ik allerlei doelen in heb gezet, ook een soort bucketlist dus. Maar een bucketlist speciaal voor de zwangerschap, die kende ik nog niet!

Omdat ik me er van bewust ben dat dit zeer waarschijnlijk mijn laatste zwangerschap zal zijn, leek het me leuk om ook zo’n bucketlist te maken! Hij zal bij elke zwangere wel zo’n beetje hetzelfde zijn maar toch vind ik het leuk om mijn bucketlist met jullie te delen!

Een zwangerschapsfotoshoot
Bij geen van de vorige zwangerschappen heb ik dit gedaan. Ik vond het altijd een beetje corny overkomen. Zo’n man die dan achter zijn vrouw staat en haar buik vast houdt, ondertussen zwoel kijkend. Maar je hebt natuurlijk veel meer opties. Ik heb al heel wat mooie shoots voorbij zien komen! Dit is dus toch wel iets wat ik graag zou willen doen. Een mooie herinnering aan mijn zwangere lijf! Ook omdat ik deze derde zwangerschap dramatisch bezig ben wat betreft de buikfoto’s…. Kan ik het toch een beetje compenseren 🙂

Naar een Wax salon
Tja, ik wil er toch wel een beetje bevallig (goede woordkeus) bij liggen tijdens de bevalling. En een langharige cavia daar beneden of een vachtje op m’n benen valt niet in de categorie “bevallig”. Aangezien ik er nu al slecht bij kom met een scheermes en de helft al niet meer kan zien, is het straks tijd om het aan een professional over te laten. Dus is het plan om tegen het einde van mijn zwangerschap een Wax salon in te duiken en me even lekker te laten ontharen!

Een zwangerschapsmassage boeken
Mijn zus heeft dit tijdens haar zwangerschap gedaan en dit was haar heel goed bevallen. Omdat ik al twee kids heb rondlopen is ontspannen best een uitdaging deze zwangerschap. Daarom wil ik mezelf heel graag trakteren op een zwangerschapsmassage. En wie weet wel twee! 🙂

Zwemmen
Een dagje, ochtendje, middagje heerlijk zwemmen. Even niet dat gewicht voelen wat ik meesleep, maar gewoon heerlijk gewichtloos drijven in het warme water. We willen in de vakantie toch al regelmatig gaan zwemmen, om zo te zorgen dat Tobias niet alles vergeet wat hij heeft geleerd tijdens zijn zwemlessen. Dus dit is iets wat we zeker gaan doen!

Een babymoon met Bas
Een wat? Een babymoon! Even lekker ertussen uit met z’n tweetjes voordat ons derde spruitje zich aandient. Een weekje is natuurlijk wel erg lang, maar een nachtje weg zou best nog wel moeten lukken denk ik. Een hotelletje boeken in een leuke stad, overdag lekker winkelen en terrasjes pakken. ’s Avonds lekker uit eten.. Dat klinkt heerlijk toch? Iets wat ik zeker wel wil doen!

En nu dit artikel geplaatst wordt, hebben we inmiddels onze mini babymoon geboekt! Even heerlijk een nachtje weg en wel in het Van der Valk hotel Lent in Nijmegen! Zo’n zin in!

carousel_wide_1024x768_Comfort%20hoekkamer%209.jpg

Een zwangerschapscursus volgen
Tijdens de zwangerschap van Tobias volgde ik een yoga cursus speciaal voor zwangeren. Tijdens de zwangerschap van Samuel had ik niet zoveel puf (lees: zin) voor een cursus. Ook nu ontbreekt de motivatie me om een cursus te gaan volgen. Maar ik weet dat dit wel heel handig zou zijn om te doen. Ook omdat ik nu eigenlijk helemaal gaan beweging heb. En ookal heb ik al twee keer eerder een bevalling doorstaan, het is toch wel fijn om weer even een soort van opfriscursus te doen.

Natuurlijk heb ik nog veel meer dingen die ik tijdens deze zwangerschap nog wil/moet doen, zoals de babykamer gereedmaken, eindelijk eens het foto album van de zwangerschap van Samuel maken, alle kleertjes wassen enzovoorts, maar dit waren toch wel een aantal leuke die ik graag met jullie wilde delen.

Welke dingen staan of stonden er op jullie zwangerschaps bucketlist? En welke missen er volgens jou in mijn lijstje? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties!

3 gedachten over “Bucketlist derde zwangerschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *