Baby·Kids·Persoonlijk

En toen was ik mama van drie kids!

Eindelijk heb ik even een momentje de tijd om een blog te schrijven! En in deze blog wil ik jullie een update geven over hoe het inmiddels met ons gaat, als gezin met drie kids!

Op 3 oktober zijn wij opnieuw papa en mama geworden van een prachtige zoon, Matthias! Na een heftige maar vlotte bevalling werd hij op mijn borst gelegd en meteen was ik stapelgek op dit kleine mannetje.

Zo grappig, hoe je je tijdens de zwangerschap ontzettend druk kunt maken over of je het wel gaat redden als mama van drie jongens, maar dat die zorgen, zodra je zoon geboren is, als sneeuw voor de zon zijn verdwenen. Hoewel ik die eerste nacht echt wel weer even een dingetje vond (want hoe werkte het ookalweer met zo’n klein mannetje), was het op dag twee al alsof het nooit anders was geweest.

En al mijn angsten bleken onterecht, want het gaat me prima af, drie van die heerlijke ventjes. Matthias is een makkelijke baby en huilt alleen als hij honger of een vieze luier heeft. En zijn broers zijn stapelgek op hem. Van jaloezie is absoluut geen sprake, ook wel fijn.

Helaas ging Bas toen Matthias één week oud was, door zijn rug en kon daardoor bijna helemaal niets meer. Dus ook geen leuke dingen met de oudste twee ondernemen of mij helpen met de baby. ’s Nachts helpen met de voeding was ook geen optie want Bas kon niet zitten of langer dan 5 minuten staan, laat staan Matthias zo’n 15 minuten vasthouden. Heel vervelend dus. Maar ik weet nu in elk geval wel zeker dat ik het prima ga redden straks als Bas weer aan het werk is.

Inmiddels is Matthias 3,5 week oud en zijn we allemaal verliefd op dat heerlijke mannetje dat ons gezin compleet maakt!

IMG_0089.JPG

liefs,-2

 

4 gedachten over “En toen was ik mama van drie kids!

  1. Fijn dat het zo goed gaat en je je eigenlijk druk hebt gemaakt om niks!
    Beter zo, dan allerlei zorgen.
    Lekker genieten van al je mannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *