Persoonlijk·Tags

Instagram tag

Op Mommystories kwam ik een tijdje geleden de Instagram tag tegen. Aangezien ik heel veel gebruik maak van Instagram, leek het me leuk deze tag in te vullen!

Wat is je allerlaatste geplaatste foto op Instagram?

De leukste Ikea hacks-2

Op het moment dat ik dit artikel schrijf (ik werk vooruit, dus tegen de tijd dat dit online komt, zal er een andere foto als laatste geplaatst zijn), is dit mijn laatst geplaatste foto. Een link naar de blog waarop ik jullie onze babykamer laat zien!

Wat is je allereerste foto die je plaatste op Instagram?

IMG_9550.jpg

Deze foto postte ik nog voordat mijn blog online kwam. Ik was toen druk met het bouwen van de website en wilde alvast laten weten dat de blog snel online zou komen!

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?

IMG_9559.jpg

Ok, ik sta er niet helemaal op, maar ik vind dit zo’n lieve, leuke foto. Twee kleine moppies, allebei tegen mama aan in slaap gevallen. Zoveel liefde voor deze twee mannen!

Van welke Instagram foto krijg jij ter plekke heimwee?

IMG_9553.jpg

Van deze foto krijg ik spontaan heimwee naar de kerst! Ik hou zo van de kerst sfeer en alles eromheen. Gelukkig kan ik er weer langzaamaan naartoe gaan leven!

Wat is het allerlekkerste gerecht dat je op Instagram hebt gezet?

IMG_9554.jpg

Ik post eigenlijk niet zo heel veel foto’s van gerechten. Maar ik kwam deze tegen en ik denk dat dit toch wel een hele lekkere was! Ik mocht het dessert verzorgen tijdens 1e kerstdag. Ik maakte er een heerlijk buffetje van!

Welke foto kreeg de meeste likes?

img_9465

Hiervoor moest ik even in mijn statistieken kijken en ik vond de uitkomst best  verrassend! Deze foto is van al mijn Instagram posts het meeste geliked! De foto waarop ik 37 weken zwanger ben 🙂

Wat is de allerleukste foto die je maakte van een (huis) dier?

IMG_9557.jpg

Ik post regelmatig foto’s van de herten bij ons in de straat. Vooral in de winter loopt het hele plein hier vol met die beesten. Best een leuk gezicht zo in de winter!

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meeste?

De filters die ik het meeste gebruik op Instagram zijn Clarendon en Gingham. Hoewel ik ook wel een afwissel met de vele andere filters.

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?

#Linkinbio
#Mamablogger
#Blogger

 

 

3 gedachten over “Instagram tag

  1. Leuke tag van je Instagram foto’s! Wat ontzettend apart die herten bij jullie in de straat zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *