Persoonlijk·Review·Tips·Zwangerschap

Review: Zwangerschapsthee van Tastea

Een tijd geleden ontving ik een superleuk pakket van Tastea! Ik mocht namelijk hun ‘Bun in the Oven” thee uit gaan proberen!

IMG_7809.JPG

In het pakket zaten twee blikken met thee, van elk 50 gram en een mooie thee beker. Per kopje heb je ongeveer 2,5 gram thee nodig, dus met één blik kun je 40 kopjes thee maken! De tastea theebeker is enorm handig voor losse kruidentheeën,  BPA-vrij en dubbelwandig. Verder is het handig om te weten dat er een filter in de beker zit waardoor je géén theegruis binnenkrijgt. De theebeker heeft een geheime bodem waar je extra kruidenthee, vitaminen of zoetstof in kunt bewaren. Zodra je het blik opentrekt, komt de kruidige geur je al tegemoet! Het ruikt in elk geval al erg lekker!

IMG_7810

De Bun in the Oven thee is een thee speciaal ontwikkeld voor tijdens het derde trimester van de zwangerschap. De blend is rijk aan belangrijke vitaminen en mineralen zoals zink, magnesium, calcium en ijzer welke belangrijk zijn voor zowel jezelf als ook de foetus. Bun in the oven bereid je baarmoeder voor op de bevalling en de kraamzuivering en helpt je te relaxen. Hierdoor kan je sneller herstellen.

De Bun in the oven thee kan ondersteunen bij:

  • Aangenaam 3de trimester
  • Ontspannen
  • Vitamine boost
  • Soepele bevalling door het versterken van de baarmoeder
  • Snellere kraamzuivering

Dat klinkt goed!

IMG_7811

Ik ben begonnen met de thee zodra ik in mijn derde trimester was aanbeland. De smaak is even wennen voor een zoetekauw zoals ik. Ik ben gewend ofwel honing of een zoetje in mijn thee te doen, maar besluit beide bij deze thee achterwege te laten. Na een aantal kopjes begin ik aan de smaak te wennen en het zelfs lekker te vinden. Even een ontspannen momentje ’s avonds op de bank met een lekker kopje zwangerschapsthee.

Ik ben de thee inmiddels 2 weken aan het drinken en of het me echt gaat helpen bij de bevalling kan ik nog niet zeggen. Ook over het herstel blijf ik je het antwoord voorlopig verschuldigd. Maar ik vind het wel een fijn idee dat de thee een hoop vitamines bevat. Naast dat ik zwangerschapsvitamines neem, is dit een mooie aanvulling. En buiten dat is het ook gewoon een lekkere thee!

Nu koos ik de Tastea Bun in the Oven thee omdat ik zwanger ben, maar Tastea heeft nog veel meer lekkere thee in het assortiment. Zo heb je onder andere een Detox thee, een sweet dreams thee, Energy boost en de Make your Bedrock thee… Ik hoef je vast niet te vertellen wat die laatste thee voor je doet….

Mocht je benieuwd zijn naar de thee van Tastea, dan krijg je van Tastea tot 14 augustus 10% korting op de producten van Tastea (m.u.v. de package deals).  Gebruik  hiervoor de speciale code: laviedemama.

Liefs,-2

 

Een gedachte over “Review: Zwangerschapsthee van Tastea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *