De avondspits vind ik best heel erg zwaar. En dan bedoel ik niet die van het verkeer, maar die bij ons thuis. Ik weet niet hoe het bij jullie thuis is, maar bij mij zijn de kinderen rond etentstijd standaard hangerig en hongerig. Niet echt een ideaal moment om uitgebreid te gaan koken.
Makkelijke maaltijd
Ik ben op de dagen dat de kinderen naar de crèche/school zijn geweest en ik en Bas allebei gewerkt hebben dan ook heel erg blij als ik iets makkelijks kan maken. Aangezien ik dan pas rond 17.15 uur thuis ben vind ik het prettig om een maaltijd te maken die lekker, maar ook snel klaar is! Deze tagliatelle met champignon roomsaus is dan de ideale maaltijd!
Lees ook: Recept Kip tandoori curry
Wat heb je nodig voor dit recept?
- Tagliatelle;
- Een bakje champignons;
- Een pakje champignonsaus;
- Hamreepjes;
- Een zakje geraspte kaas.
Je kunt er natuurlijk alle groenten die je lekker vind bij doen.
Lees ook: 3 x een gezond ontbijt
Zo maak je de tagliatelle met champignon roomsaus klaar
Kook de tagliatelle gaar. Snijd de champignons in stukjes en bak deze met een beetje olie in een pan. Bereid de roomsaus. Roer de gebakken champignons en de hamreepjes door de roomsaus. Giet de tagliatelle af. Roer vervolgens de roomsaus met champignons en hamreepjes door de tagliatelle. Strooi er wat geraspte kaas overheen en klaar is je maaltijd!
Lees ook: Recept Courgette lasagne
Erg lekker maar ook simpel en vooral snel klaar! Ideaal voor tijdens het spitsuur! Zou jij deze tagliatelle met champignon roomsaus ook maken?