Kids·Review·Tips

Bioscooptip: Pieter Konijn

Afgelopen weekend ging ik met Tobias en Samuel en mijn vriendinnen (en buurvrouwen) en hun kids naar de bioscoop in Hoofddorp. We hadden namelijk twee vrijkaartjes voor het Pieter Konijn Kids Weekend! Aangezien mijn mannen (en dan vooral Samuel) enorme fan zijn van de Pieter Konijn serie, moesten we daar natuurlijk heen!

Ik was nog nooit in de Kinepolis bioscoop in Hoofddorp geweest. Het is een mooie bioscoop met niet al te grote zalen maar wel enorme beenruimte. Wel een flinke pré vind ik, zo heb je tenminste een beetje de ruimte.

We zouden daar de nieuwste film van Pieter Konijn gaan zien.

Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten.

PETER RABBIT film filmtip tip kids uitje bioscoop laviedemama.nl

Wat een ontzettend leuke film! Meestal zit ik de kinderfilms altijd maar een beetje uit, maar deze film vond ik oprecht leuk. Het is echt een leuk verhaal en heel mooi gemaakt. Voorafgaand aan de film kregen de kids bij binnenkomst een glas limonade (en daarna mochten ze er nog een halen) en waren er wat activiteiten. Zo konden ze knutselen, wat spelletjes doen en konden ze geschminkt worden.

Niet heel spannend maar voor de kids leuk genoeg. Na afloop van de film kregen ze nog een zakje met een paashaas en wat chocolade eieren. Je begrijpt, hun dag kon niet meer stuk!

Mocht je dus tijdens de paasdagen nog een leuke activiteit zoeken, dan zou ik zeker naar de bioscoop gaan en de Pieter Konijn film gaan zien!

liefs,-2-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *