Baby·Kids·Review·Zwangerschap

De geboortetraktatie!

Eén van de dingen die ik nog moest regelen voordat de kleine man zich zou gaan aandienen waren de geboorte traktaties. Tobias zou gaan trakteren op school en Samuel op de crèche én op de peuterspeelzaal.

Ik vond het wel leuk om verschillende traktaties te maken. Tobias mocht zelf kiezen wat hij zou gaan trakteren. Dat werden uiteindelijk muffins met blauwe muisjes erop. We kochten kant en klare muffins, sneden deze doormidden, gaven ze een laagje witte chocolade pasta en plakten er een zooitje blauwe muisjes op. Het was een succes!

Voor Samuel maakten we voor op de peuterspeelzaal een traktatie met lange vingers. Deze doopten we in het glazuur en vervolgens in de blauwe muisjes. Ook deze traktatie werd goed ontvangen door de peuters.

Toen zag ik bij Mamablogger een hele leuke traktatie voorbij komen van Paperhouse. Ik besloot de eigenaresse te benaderen voor een leuke samenwerking en dit waren de traktaties die Samuel mocht gaan uitdelen!

Een blauw beertje waar je een traktatie in kunt doen! Ik wilde het mezelf niet al te moeilijk maken (ik heb het druk zat met een kleuter, een peuter en een baby) dus besloot ik de beertjes te vullen met rozijntjes.


Toen ik Samuel ’s ochtends de traktatie liet zien wilde hij meteen naar de crèche om de beertjes te gaan uitdelen! Het was een groot succes!

Mocht je nu ook op zoek zijn naar een leuke (geboorte) traktatie of uitdeelkadootjes, neem dan zeker even een kijkje in de webshop van Paperhouse!

2 gedachten over “De geboortetraktatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *