Beauty·Review

Review: Andrélon Zomer Care

Helaas, het lijkt er echt op dat het helemaal klaar is met de zomer… Ik probeer het zomergevoel nog zo lang mogelijk vast te houden, maar met de regen van de afgelopen tijd is dat best lastig….

Nu ontving ik een tijd geleden de Zomer Care shampoo en conditioner van Andrélon om te reviewen. 

Ik ben qua shampoo niet zo heel merkenvast. Koop vaak wat er in de aanbieding is, maar merk dat ik wel regelmatig thuiskom met de shampoo en/of conditioner van Andrélon. Gewoon omdat ik het een fijn merk vind.

Ik vond het dan ook supertof dat ik de nieuwe Zomer Care mocht reviewen!

img_9305

Het eerste wat ik doe als ik de flessen binnenkrijg is de dop eraf klikken en even ruiken. Ik vind het namelijk wel belangrijk dat shampoo goed en lekker ruikt. Deze shampoo doet me denken aan bloemen en ja, toch ook wel aan de zomer. Een goed begin dus! De geurtest is geslaagd!

Vervolgens ga ik de shampoo uittesten onder de douche. Hij begint meteen flink te schuimen en dat terwijl ik maar een klein beetje gebruik. Ik ben namelijk erg zuinig met shampoos en douchegel, mijn man daarentegen… Je begrijpt dat sommige  producten hier in huis verstopt worden voor de mannen in dit gezin ; )

Nadat ik de shampoo heb uitgespoeld, gebruik ik de conditioner. Ik merk dat ik niet meer zonder conditioner kan. Ik kom simpelweg niet met de kam door mijn haar heen zonder dat spul. Ik ben dan ook blij met deze conditioner. En ook deze ruikt erg lekker!

Als ik mijn haar uitgespoeld en afgedroogd heb, ga ik er met de kam doorheen. Nou, dat gaat prima! Zonder al te veel moeite kam ik mijn haar door. Ik laat het aan de lucht drogen en het ruikt, eenmaal droog heerlijk zomers! Ook glanst het mooi en het voelt heerlijk aan!

Nu nog even de ingrediënten voor de experts onder ons 🙂

IMG_9320

IMG_9319

Ik zou deze shampoo en conditioner dus zeker aanraden! En ik hou op deze manier nog dat hele kleine beetje zomergevoel vast : )

Een gedachte over “Review: Andrélon Zomer Care

  1. Ik gebruik altijd Andrelon vind de shampoo zo fijn en lekker ruiken (ook heel belangrijk). Daarnaast gebruik ik ook altijd de conditioner en het 1 minuut haarmasker van Andrelon. Deze lijkt me ook héérlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *