Liefde·Review·Tips

Tip! Bucketlist voor koppels

Een tijdje geleden kreeg mijn zus  “Het Bucketlist-Boek” van Elise de Rijck. Een boek vol met al ingevulde doelen die je alleen maar af hoeft te strepen. Ontzettend leuk voor iemand zoals ik, aangezien ik gek ben op lijstjes en afstrepen en doelen stellen. Ik ging eens op internet kijken of er nog meer varianten waren en ja hoor. Ik vond er een heleboel zelfs! Zo heb je o.a. het bucketlistboek voor ouders, grootouders, vrienden én voor op reis. Toen ik op het Bucketlist boek voor koppels stuitte, gooide ik deze meteen in mijn digitale winkelmandje.

Vrij snel kreeg ik hem binnen en ik bladerde het boek meteen door. Wat een leuke originele (soms ook wel een beetje gekke) doelen staan er in! Heel erg leuk om samen met Bas te proberen die doelen te behalen.

Veel doelen kunnen we al afstrepen zoals huisje, boompje, beestje en elkaar natspuiten met de tuinslang 🙂 (Tja het was warm en we waren in een melige bui). Aangezien we al 16 jaar samen zijn, is het niet meer dan logisch dat we veel dingen al gedaan hebben. Maar er staan er nog genoeg leuke en originele doelen in!

Om te voorkomen dat het boek in de kast beland en we er door drukte niet meer naar om kijken, leek het me leuk om elke twee weken om beurten een doel te kiezen. Even kijken of dit haalbaar is!

Ik vind het een aanrader dus, dit leuke boek! Het boek kost € 12,50 en is hier te bestellen.

Liefs,-2

Dit artikel is niet gesponsord.

 

2 gedachten over “Tip! Bucketlist voor koppels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *