Samenwerken

by La vie de Mama

Samenwerken?

Ik sta open voor leuke samenwerkingen! Er zijn verschillende soorten samenwerkingen mogelijk:

Review

Wilt u een review van een product? Dan kunt u dit product vrijblijvend naar mij opsturen. Mijn adres kunt u opvragen via laviedemama@gmail.com. Mocht ik er een review over schrijven, dan zal dit een eerlijk en persoonlijk artikel zijn. U krijgt uiteraard bericht van plaatsing zodra het artikel online komt. Ik zal het artikel niet alleen op mijn blog delen maar ook op mijn Instagram-, Twitter-, Pinterest- en Google+ account. Daarnaast zal de blog ook gedeeld worden op zowel mijn eigen facebookpagina alsmede op alle andere relevante Facebookpagina’s. Dit betekent dus een groot bereik voor uw product!

Advertorial

Het schrijven van een advertorial doe ik graag. Ik zal een zo mooi mogelijk artikel schrijven met daarin verwerkt de opgegeven informatie of links. Voor meer informatie en het tarief kunt u mailen naar laviedemama@gmail.com.

Winacties

Ik organiseer regelmatig winacties voor mijn lezers. Dit is voor u een mooie manier om meer aandacht voor uw product te creeëren. Ook winacties worden op mijn diverse social media kanalen gedeeld. Dit zorgt voor extra response, exposure en verkeer. Mocht u hieraan willen meewerken dan kunt u mailen naar laviedemama@gmail.com

PR bureaus, perslijsten en mediabureaus

Organiseert u een leuk evenement dat u graag onder de aandacht wilt brengen? Ik ontvang graag een uitnodiging en zal waar mogelijk zeker langskomen om er daarna een mooi artikel aan te wijden. Ik sta ook open voor relevante producten, andere uitnodigingen en persberichten. Deze kunt u mailen naar laviedemama@gmail.com.

Voor het verkrijgen van actuele statistieken volgens Google Analytics kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar: laviedemama@gmail.com.

Leuke nieuwtjes, events en informatie over nieuwe producten kunt u mailen. Ook als u een samenwerking aan wilt gaan met La vie de Mama dan kunt u mailen naar laviedemama@gmail.com.

Ik zie uw mailtje met wensen en ideeën graag tegemoet!

La vie de Mama heeft eerder succesvol samengewerkt met de volgende merken/bedrijven:

thphotobudginl_1481022428_280hasbroesprit-logoLogos-JUMBOimages-300x140Elmaandrelon-rounded-largeproud-mama

sanoma_sbs_adformatie_24 fotofabriek-logo3
NutcaseHelmetGuyILMB_LogoHoriz AAEAAQAAAAAAAAvbAAAAJDk4NTk5M2RjLWI1YTctNGNjYi05MDAzLWEzMDQwNGM0ZWFlMA logo_largeimages
Tropilex Logo_nl