Baby·Shopping·Tips·Zwangerschap

Shoplog: Kiabi

Op Instagram zag ik het al steeds vaker voorbij komen, kleding van het merk Kiabi. Ik had er nog nooit van gehoord, maar iedereen was laaiend enthousiast. En inderdaad, de foto’s en shoplogs logen er niet om. Het was echt leuke (en betaalbare) kleding! Met gevaar voor eigen portemonnee nam ik dus ook maar eens een kijkje op de website en ja hoor, binnen no time was mijn digitale winkelmandje gevaarlijk vol.

Nadat ik mijn mandje nog eens kritisch had bekeken, bleven alleen de leukste items over, die ik vandaag heel graag met jullie deel!

Ik zag dit pakje en was op slag verliefd. Ik ben gek op van die zachte boxpakjes en nu was deze ook nog in mijn favoriete kleur mint. Ik kocht hem met het idee dat dit misschien het eerste pakje zou gaan worden, maar ik ben er toch nog niet helemaal over uit.

Het is in elk geval wel een superschattig pakje met die dino’s erop!

Deze polo hadden ze niet in een babymaatje helaas, maar ik vond hem zo leuk dat ik hem maar op de groei heb gekocht…

Ik vind die polo’s altijd zo leuk staan bij die kleintjes! Uiteraard ook in mijn favo kleur gekocht 🙂

Twee items waar je er nooit genoeg van kunt hebben: Sokken en slabbetjes. De kleur daar hoef ik niets meer over te zeggen denk ik, behalve dat ik hoop dat de baby van Mint houd 🙂

Dit is een setje van twee rompertjes zonder mouwen. Ik vind rompers zonder mouwen toch het prettigste. En de tekst op deze romper vond ik zo schattig, dat ook deze in mijn mandje belandde.

Ook het andere rompertje uit het setje is leuk!

Tot slot kocht ik nog twee broekjes. Eentje met konijntjes erop en de ander met Mickey Mouse. Ze zullen vast heel lief staan bij ons kleinste spruitje!

En in totaal was ik dus iets meer dan € 37,- kwijt. Geen geld vind ik!

Had jij al eens van deze winkel gehoord?

Liefs,-2

4 gedachten over “Shoplog: Kiabi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *