Baby·Kids·Shopping

Shoplog: Winkelen tijdens mijn vakantie!

Tijdens ons midweekje in Landal Waterparc zijn we, naast alle andere leuke dingen die we ondernomen hebben, ook heerlijk wezen shoppen. Zo reden we naar Bataviastad en gingen we een ochtend het centrum van Harderwijk in. En van beide shoppingtripjes kwam ik niet met lege handen thuis! Daarom een kleine shoplog van alles wat ik heb gekocht!

Deze twee shirts kocht ik voor de baby en zijn allebei van Noppies. Het shirtje met het olifantje kocht ik voor €11,99 en het shirt met Aloha erop voor €10,99.

Ook dit setje kocht ik voor de baby en dit keer in de Tumble ’n Dry winkel waar ze een flinke sale hadden. Het shirtje kostte €8,49 en het broekje €7,99.

Het linker shirtje is van Feetje en kocht ik voor €14,99 en het rechter shirtje is van een voor mij onbekend merk Little Bampidano en kostte €14,95. Ook voor de baby trouwens 🙂

Tja, je kunt nooit genoeg shirts hebben voor een baby toch? Ik kocht de shirts overigens wel allemaal in verschillende maten. Van maat 50 tot maat 68. Dan heb ik het maar vast liggen 😉 Het linker shirtje kostte € 9,80 en de rechter € 8,40.

Dit shirtje scoorde ik bij de C&A. Ik ging er eigenlijk heen voor de Nijntje collectie, maar ik kan vooralsnog niet slagen… Ik vind de meiden collectie van Nijntje bij C&A toch een stuk leuker dan de jongenscollectie… Jammer… Toch vond ik er dit leuke shirt dus die nam ik mee voor €5,90.

Jaja, ik kocht ook nog wat voor de grote broers! 🙂 Beide shirts kocht ik voor allebei de mannen. Ik ben niet zo van het hele Twinning gebeuren, maar ik vond deze zo leuk dat ik ze toch voor allebei meenam. Het linker shirt van Blue Seven kostte €14,95 en het rechter shirt kocht ik bij de WE voor €11,-

Van opa en oma kregen de jongens nieuwe schoenen! Deze waren ook in de sale in een hele leuke schoenenwinkel in Bataviastad en kregen we voor €54,95 per stuk. Was ook wel nodig want de voeten van de mannen bleken aardig gegroeid te zijn.. Oops.

Goed geslaagd dus! Komen jullie wel eens in Bataviastad?

2 gedachten over “Shoplog: Winkelen tijdens mijn vakantie!

  1. Leuke items! Ik ben nu ook op vakantie en ga straks ook winkelen hihi. Vooral de items van tumble & dry vind ik erg mooi! Ben nog nooit in Bataviastad geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *