Review·Shopping

Tastea Chai Dubai: Thee met bladgoud + kortingscode!

Een tijdje geleden, toen ik nog zwanger was van Matthias, mocht ik van Tastea hun zwangerschapsthee Bun in the Oven uittesten. En dat beviel erg goed! Dus toen ze mij vroegen of ik hun nieuwste smaak wilde proberen, zei ik dan ook meteen ja! Ik kreeg een koker met thee opgestuurd en de Tastea thee beker. Deze beker is dubbelwandig, wat er voor zorgt dat de thee langer warm blijft zonder je vingers te verbranden. En de beker is perfect om koude drankjes langer koud te houden zonder condensatie.

Tastea chai dubai review thee laviedemama.nl

En die nieuwste smaak is een hele bijzondere. Je waant in de koninklijke sferen van Dubai dankzij de ultieme luxe smaakbeleving van de Chai Dubai thee. En het bijzondere aan deze thee? Er zit 23 karaats eetbaar bladgoud in. Wablief? Bladgoud? Ja, echt waar. Zodra ik de koker met thee openmaakte, glom het goud me tegemoet.

Tastea chai dubai review thee laviedemama.nl
Naast het 23 karaats eetbare bladgoud, zorgen zwarte thee ceylon, groene munt, dadel, cardamom, saffloer bladeren en gemalen cardamom poeder voor de ultieme smaakbeleving. Het is een echte winterthee door de “donkere” smaak. Zoetekauw als ik ben, gooi ik er wel mijn standaard zoetje in voor de extra zoete smaak, maar dit is eigenlijk niet nodig want de thee heeft zelf al een vleugje zoet door de dadel.

Tastea chai dubai review thee laviedemama.nl

Hoe leuk is het om deze thee met bladgoud aan iemand kado te doen voor bijvoorbeeld de kerst, omdat “die persoon goud waard is”. Leuk toch? En wat nog leuker is, ik heb een kortingscode voor je. Dus wil je deze gouden thee voor jezelf of als kado voor iemand anders kopen?

Ga dan naar de webshop van Tastea en gebruik de kortingscode: laviedemama-liefs,-2-1

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *