Baby·Shopping·Zwangerschap

Baby wishlist

Baby nummer drie is onderweg en dat betekent dat ik weer mag gaan shoppen! Natuurlijk hebben we de meeste dingen al in huis aangezien we al twee jongens hebben. Zo hebben we een complete babykamer, wieg, box en een babybadje.

De kinderwagen heb ik een tijd geleden verkocht. Hij stond best wel in de weg en we dachten: ” Als we ooit besluiten voor een derde kindje te gaan, dan kopen we wel een nieuwe”. Dus er moet een nieuwe kinderwagen komen. Vind ik stiekem ook wel leuk, de baby krijgt al zoveel derdehands spullen dat een nieuwe kinderwagen wel heel erg leuk is!

100959_1_mutsy-evo-urban-nomad-silver-frame-deep-blue-1.jpg

 

Welke wagen het precies gaat worden weten we nog niet. Het wordt in ieder geval een Mutsy maar welk type… Er is zoveel keus…. Dat wordt dus nog even een paar keer naar de babywinkel om te vergelijken!

Wat ik nog meer weg heb gedaan is onze kinderstoel. Deze paste totaal niet in ons nieuwe interieur, dus heb ik hem aan mijn zus gegeven. Nu kan ik dus een nieuwe kinderstoel kopen en ik weet precies welke ik graag wil hebben!

z_3607410_002.jpg

Deze Stokke wilde ik al kopen toen ik zwanger was van Tobias, maar vond hem toen eigenlijk te duur. En aangezien we toen alles nog moesten kopen, besloten we een goedkopere stoel te kiezen. Dit keer wil ik echter wel echt de Stokke Trip Trap met baby set erbij. Dan kan de baby al van kleins af aan bij ons aan tafel komen zitten tijdens het eten. Wel zo gezellig!

Iets wat ik ook graag wil kopen en nog niet eerder heb aangeschaft is zo’n baby nestje. Nu is het niet iets wat je persé moet hebben, maar handig is het wel!

384322053.png
Ik denk dat een baby zich heel geborgen en veilig voelt in dit nestje. Ik weet nog dat we Samuel tussen het voedingskussen legde, zodat hij zich veilig zou voelen in de box. En dit werkte echt goed, hij viel meestal goed in slaap daardoor! Daarom staat dit nestje dus ook op mijn lijstje!

Tot slot, iets wat echt niet kan ontbreken: de Tula! Voor Tobias en Samuel had ik zowel een ByKay draagdoek als een Chicco draagzak. Maar de ByKay draagdoek kreeg ik zelf met geen mogelijkheid omgeknoopt, dus die heb ik al vrij snel verkocht. En de draagzak ging op zich prima, maar de Tula is toch net iets beter qua kwaliteit en veiligheid.

Tula-Arrows-Ergonomische-Draagzak-Baby.jpg

 

En het helpt natuurlijk ook mee dat je ontzettende leuke motiefjes hebt! Het oog wil ook wat!

Dit zijn de items die ik ga aanschaffen voor de baby. Welke items vind of vond jij onmisbaar voor jouw baby?

 

 

12 gedachten over “Baby wishlist

 1. Mooie items heb je op je wishlist gezet. Wij vonden de stokke eigenlijk ook te duur maar nu spijt dat we hem niet hebben gekocht. Wellicht als we voor de tweede durven gaan

 2. Van KipKep ; dat pittenzakje … voor wanneer je kindje krampjes krijgt : IDEAAL.
  Ik heb deze bij de tweede gekocht en ik vond hem ideaal.
  Babynestje is inderdaad ook een musthave! Hebben wij heel lang gebruikt.
  Verder durf ik het niet te zeggen 🤔

 3. Oh ik vind die nieuwe Mutsy wagens zo mooi! En die tule draagzak, die staat ook op mijn lijstje 🙂 Toch weer leuk he, lekker shoppen

 4. O dat pittenzakje ken ik niet, ga ik meteen even googelen! Thanks voor de tip!

 5. De draagdoek! Zelf had ik een Babybundler van de Geboortewinkel. Maar dat was echt ideaal. De baby is blij en tevreden en zelf kun je ook nog eens wat doen.

 6. Wat een mooi lijstje heb je gemaakt! Als er bij ons ooit een tweede kindje mag komen lijkt mij zo’n baby nestje ook zeker handig!

 7. Wat een prachtige items staan er op je wishlist. Weet zeker dat baby in een warm en liefdevol nest terecht gaat komen. X

 8. Een goede draagzak is zo fijn. Vooral met rondrennende kinderen. Ik had er een die toch niet comfortabel genoeg was voor een kleine baby. Nu is hij alweer veel te zwaar en is het voor mij niet comfortabel

 9. Wat een mooie spulletjes allemaal. Wou ook een Stokke maar vond het ook veel te duur. Hebben ook een draagzak en tot nu toe maar 2 keer gebruikt. Hadden we dus beter niet aangeschaft. Ben wel superblij met mijn Bugaboo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *