Kids·Review·Speelgoed·Tip van de Sint

Tip van de Sint #2: Toiletpret!

Aangezien de man met de mijter binnenkort ons land weer komt verblijden met kadootjes, lekkers en gezelligheid, deel ik in de aanloop naar pakjesavond elke maandag een ‘Tip van de Sint’ met jullie!

Vandaag een hele leuke, namelijk het spel Toiletpret!

C04471040_5010993342952_pkg_16_Large_300DPI_preview.jpeg

Dit is een spel wat gespeeld kan worden door het hele gezin. Op de verpakking staat aangegeven dat het leuk is vanaf 4 jaar, maar Samuel van drie vind het ook een geweldig spel!


Bij Toiletpret laten spelers om de beurt een wc-rol draaien. Daarop staan de getallen 1 t/m 3. De speler trekt dat aantal keren de wc door. Bij het doortrekken hoor je een echt doortrekgeluid. Als je dit hoort dan ben je safe. Maar als je pech hebt krijg je de volle douche uit de wc pot en ben je af. Niemand heeft een idee wanneer de wc-pot water spuit en daarmee een speler uitschakelt. Blijf om de beurt draaien aan de wc-rol en doortrekken, totdat er één speler overblijft. De speler die aan het eind droog is gebleven, mag zich de winnaar noemen.

We hebben vreselijk gelachen, want we waren allemaal best benieuwd naar de hoeveelheid water die uit de wc pot zou komen. En ja hoor, je raad het al. Ik was als eerste aan de beurt… Ik moest doortrekken en ja hoor, een straal water, recht in mijn gezicht. De mannen kwamen niet meer bij…

Lees ook: Tip van de Sint #3: Kleisets van Play-Doh.

Ik vind het echt een heel leuk spel omdat de regels heel simpel zijn en we dit dus echt met zijn vieren kunnen spelen. Ook kunnen de jongens dit makkelijk samen spelen. Ik vul alleen de wc pot even voor ze met water en dan zijn ze zo een tijd zoet!

Echt een aanrader voor Sinterklaas dus dit spel! Het spel kost € 22,99 en je kunt het o.a. hier kopen.

liefs,-2-1

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking

Een gedachte over “Tip van de Sint #2: Toiletpret!

  1. Grappig! Ik ben nu ook een spel met water aan het testen, maar dan weer een heel ander soort. Het is zo spannend om te weten dat de straal eraan komt, dat het bijna lastig wordt om onbevangen ‘door te trekken’ lijkt mij 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *