Kids·Review·Speelgoed·Tip van de Sint

Tip van de Sint #4: Blokken van BioBuddi

Afgelopen weekend kwam de Sint weer aan in ons land! Zondag trotseerde wij de storm en regen om Sinterklaas op te wachten op het strand. Een spannende tijd van schoentjes zetten en voorpret naar pakjesavond breekt aan! Ben je nog op zoek naar leuke kado ideeën? Dan heb ik misschien weer een leuke tip voor je!

Biobuddi speelgoed tip van sint laviedemama.nl

Biobuddi is een nieuw speelgoedmerk dat duurzame en milieuvriendelijke blokken op de markt brengt. Deze blokken zijn gemaakt van de resten van suikerriet en ook de doos waar de blokken in zitten, de stickers en de lijm zijn milieuvriendelijk.

Lees ook: Tip van de Sint #2: Toiletpret!

Biobuddi speelgoed tip van sint laviedemama.nl

De makers van de blokken ontwierpen deze blokken met als doel een positieve impact op onze planeet te hebben. De blokken zijn dus gemaakt van natuurlijke producten en kunnen volledig gerecycled worden.

Biobuddi speelgoed tip van sint laviedemama.nl

De blokken voelen erg stevig aan en lijken veel op die van dat ene bekende merk 🙂 Ze passen ook op de stenen van dat merk, wat fijn is, want stel je bent net lekker aan het bouwen en als het bouwwerk bijna af is blijkt dat je net een paar stenen te kort komt…

Biobuddi speelgoed tip van sint laviedemama.nl

Mijn mannen zagen de doos en wilden meteen gaan bouwen. Ik besloot eerst de meegeleverde stickers te gaan plakken. Nadat alle stickers opgeplakt waren, konden de mannen gaan beginnen. De stickers voegen naar mijn idee echt wat toe. Er werden bepaalde plaatjes bij elkaar gezocht en reeksen gemaakt. Het stimuleert de creativiteit net dat beetje extra.

Biobuddi speelgoed tip van sint laviedemama.nl

Er zijn meerdere varianten te koop. Ons pakket bevat 60 stenen, wat een mooi aantal is om genoeg leuke dingen van te bouwen. Bij ons pakket zaten dus ook stickers met verschillende plaatjes, om de creativiteit te stimuleren. Je hebt ook blokken waarbij je spelenderwijs educatief bezig bent. Zo heb je o.a. een “Learning animals”, “Learning numbers” en “Learning symbols” variant. Genoeg keus dus!

De blokken zijn te koop bij o.a. Bol.com en de prijs varieert van € 15.50 tot € 36,-.

liefs,-2-1

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *