Kids·Review·Speelgoed

Toet toet review

Afgelopen woensdag vertelde ik over ons midweekje in Landal Waterparc aan het Veluwemeer. Wie er ook mee op vakantie mocht is Harm Hippiebus! Ik kreeg dit leuke busje van VTech en Samuel vond hem zo leuk dat hij het busje meteen inpikte. We hebben inmiddels een aardige collectie aan Toet Toet spul thuis. Zo begonnen we met de Toet Toet garage toen Tobias één jaar werd. En het was meteen een succes! Dus al snel werd zijn collectie uitgebreid met de diverse autootjes zoals bijvoorbeeld Ans Ambulance, Bram Brandweer, Piet Politie en Bob Bulldozer.

164342 TTA Harm Hippiebus (limited edition) main

Ook kochten we wat meer sets om de baan wat groter te maken. De collectie werd o.a. uitgebreid met de parkeertoren, het vliegveld en de brandweerauto. Toen Samuel geboren werd besloten we ook bij hem Toet Toet op het verlanglijstje te zetten en dat zal bij baby nummer drie niet anders zijn.

Het fijne aan het Toet Toet speelgoed vind ik dat het tegen een stootje kan. Met twee jongens in huis wordt er aardig wat met speelgoed gesmeten. Ik heb het nog niet meegemaakt dat er een Toet Toet auto het loodje legde tijdens één van die gooisessies. Wat ik ook (en vooral) heel fijn vind is dat er een uitknop op de autootjes zit. De autootjes kunnen namelijk aardig wat geluid produceren. Wat voor de kids des te leuker is. Ze zingen alle liedjes inmiddels mee.

Nu kregen we dus Harm Hippiebus om te reviewen. Harm Hippiebus is een limited edition die ter gelegenheid van 25 jaar VTech op de markt is gebracht en daardoor dus een collectors item is! Deze auto sluit net als alle andere aan op de gelijknamige speelsets en die van Zoef Zoef dieren.

IMG_7894

Harm is een reislustig type, (vandaar dat hij met ons mee op vakantie mocht) houdt van vrolijke meezingers, leuke melodietjes en kent nogal wat grappige zinnetjes. Zo leren kleintjes spelenderwijs woordjes, zinnen en zelfs wat basale verkeersregels.

Omdat VTech 25 jaar bestaat, zijn in 150 verpakkingen van Harm Hippiebus gouden tickets verstopt. Wie zo’n ticket vindt maakt kans op een Toet Toet Auto’s verrassingsbox ter waarde van €50,- Harm Hippiebus is nu verkrijgbaar bij de speelgoedwinkels en online shops.

Advies verkoopprijs: VTech Limited edition Toet Toet Auto’s – Harm Hippiebus € 8,95.

Dit betreft een gesponsord artikel.

Liefs,-2

Een gedachte over “Toet toet review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *