Baby·Review·Tips·Winacties·Zwangerschap

Winactie: Proud Mama sieraden

Nu dat ik zwanger ben draag ik (behalve mijn oorbellen) eigenlijk bijna geen sieraden. Ringen pas ik op dit moment even niet…. Armbanden heb ik eigenlijk bijna niet en kettingen vind ik nu niet zo leuk staan. Totdat ik een tijdje geleden een mooie rosé kleurige armband won via Mariekeblogt. Wow, wat een mooi sieraad en de tekst die erop stond, ” Proud mama”,  is natuurlijk heel toepasselijk!

Dus toen ik een paar weken geleden een mailtje ontving van Zwangerschapssieraden.nl met de vraag of ik een mooi sieraad wilde reviewen, zei ik dan ook volmondig ja! Ik ging meteen naar de website en koos uiteindelijk voor een rosé kleurige zwangerschapsketting.

De rosé gekleurde babybel is voorzien van een bolletje incl. belletje. De kettingen van Proud MaMa zijn volledig nikkelvrij. Dit model is voorzien van een iets aanwezigere jasseron ketting. Doordat de ketting vrij lang is valt hij tijdens de zwangerschap precies op de buik rond de navel. Je kunt de ketting ook korter of langer maken door het knoopje bovenaan het koord.

Ik ben erg blij met mijn ketting en draag hem dan ook vaak! Het is van mooie kwaliteit en matcht super met mijn Proud MaMa armband! Nu hebben ze behalve zwangerschapssieraden ook andere mooie sieraden op de website staan. Zo verkopen ze o.a. mooi armbanden, hangers en kettingen.

img_8234-1

Ik ben dus heel enthousiast over dit merk! En ik mag daarom dan ook € 30,- aan shoptegoed weggeven! Meedoen is simpel!

  • Like La vie de Mama op facebook
  • Laat in de comments onder het Facebook bericht weten dat je meedoet en welk sieraad je zou willen winnen;
  • Tag een vriendin die deze winactie ook heel leuk gaat vinden!

And that’s it!

Vrijdag 15 september maak ik via de Facebookpagina de winnaar bekend.

Succes!

liefs,-2-1

 

 

6 gedachten over “Winactie: Proud Mama sieraden

  1. Leuke actie! Het lijkt mij erg leuk om (als verrassing) te geven aan mijn zwangere vriendin. Daarom kan ik nog niet aangeven welk sieraad, want dat mag ze dan zelf doen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *